Çikolata Denizi :)

Konu Sahibi

kameranın önündeyim abi sana ithafen bi video hazırladım Yanlış anlama abi dalga geçmek için değil sadece samimiyetimden dolayı Kızmassın dimi bana ?
Hayır yav ne alakası var
Hepinizden böyle sosyal ataklar beklerim forumumuzda böyle medyavari çalışmalar yapıldıkça yapımız zenginleşir

- - - Eklendi - - -

Aklımda süper ötesi bir proje var üzerinde biraz çalışmam lazım onu yaparsak dehşet bişe olacak
Bilirsiniz bende proje hiç bitmez

Tepkiler: doctorrr ve HacKLess

Hayır yav ne alakası var
Hepinizden böyle sosyal ataklar beklerim forumumuzda böyle medyavari çalışmalar yapıldıkça yapımız zenginleşir
CİDDİMİSİN ABİ ???? VALLAHİ BÖYLE BİŞEY DUYMAK BENİ ŞOKE ETTİ Hiç beklemezdim herkes tersliycek sanıyordum ben herzaman Elinden öpüyorum abi destek olduğun için Allah razı olsun. Sende bizim kafadansın demekki Öyle kafaya takmazsın yani dimi ti'ye alma olayları felan Video geliyor abi bekle

- - - Eklendi - - -

Abi valla bende ne projeler var ama hep kızarlar , desteklemezler diye vazgeçtim ama senden bunu duyduktan sonra patlama yapmaya hazırlanıyorum Birlikte bişeyler yapalım istersen

Tepkiler: Cezzbedici3 ve doctorrr
    Konu Sahibi
bi dakka bi dakka sen şimdi benim parody'mimi yaptın
Vallahamı lan

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi
Yani benim komedimi yapıyorsun. İşte ben buna forumdaki en büyük yenilik derim.. Birimizin yaptığını birimizin ti'ye alması vay be
HacKLess şu ana kadar beni bu forumda en çok etkileyen şey şu son yazdığın yorum olmuştur nokta

Abi sen kızarsın diye az taklit ettim. kızmayacağını bilsem senin kopyanı oraya koyardım ama hayırlısı bakalım

Tepkiler: Cezzbedici3
    Konu Sahibi
Çılgın gibi bekliyorum şuan videonu

abi sana yemin ediyorum şuana kadar beni forumda en çok etkileyen bu yazdığın yorum oldu vallahi billahi kocaman NOKTA .

Vay be demek böyle yenilikçi zihniyetli insanlar varmış be. Millet kzııyor veya istemiyor. Bende diyorum herkes geri kafalı. Demekki aramızda snein gibi yenilikçi kişilerde varmış abi harbiden modernliğin çağdaşlığın hasısın sen hası

Konu Sahibi
Bu Gangnam Style'ın tiye alınmış hali.. Ben bunu PSY nin yarıla yarıla izlediğine yemin edebilirim ki bende izlerken kırıldım yani

sende espri anlayışı var abi helal olsun sana be

bu arada video saat 02.00 a hazır

Konu Sahibi
İmzamdaki turuncu bölümü senin için yazdım

Bu Gangnam Style'ın tiye alınmış hali.. Ben bunu PSY nin yarıla yarıla izlediğine yemin edebilirim ki bende izlerken kırıldım yani
harbiden birebir aynı nerdeyse süper olmuş. 1.50 den sonra yarıldım

- - - Eklendi - - -

İmzamdaki turuncu bölümü senin için yazdım
"Asla kişilere takılıp umursamayın, sadece orada olma sebebinize odaklanın farkı göreceksiniz.."

Abi yok böyle bişey ya yemin ederim yok böyle bişey. Yıllardır senin gibi birini arıyorum sonunda buldum ya . Adamsın sen adamsın ya

Konu Sahibi
Sağolasın abimde harbiden yerden yükseldim yani senin bu güzel sözlerinden sonra
Senin espriyide görücez bakalım yerlere yatacağımı umuyorum

Sağolasın abimde harbiden yerden yükseldim yani senin bu güzel sözlerinden sonra
Senin espriyide görücez bakalım yerlere yatacağımı umuyorum
bilmiyorum espri anlayışına göre değişir abi çok güzel yapamadım dediğim gibi eğer kızmayacağını bilseydim senin kopyanı taklit ederdim malesef orta düzeyde bişey oldu

- - - Eklendi - - -

MAvi imza senin için abi

- - - Eklendi - - -

Abi video şuanda hazır ama bi arkadaşla anlaşmıştık onla beraber paylaşacaktık. Sabaha paylaşsam olurmu ? Hem heyecan artar hemde bir anda patlama yapar Ama yarın bayram. Millet foruma girermiki ?

Konu Sahibi
Hayatımda tam aramaktan vazgeçmiştim Allah karşıma öyle birini çıkardı ki kafamdaki milyonlarca soru işaretini bir iki haftada çözdü.. İnsan istediği kadar uğraşsın hiçbişey zamanından önce mümkün olmuyor.. Arzu ettiğin şeyi elde edemezsin, ne zaman ondan vazgeçersin işte o zaman sana gelir..

- - - Eklendi - - -

Önce oyunun kurallarını öğrenmelisin sonrada herkesten iyi oynamayı

ah be abi nedesem az gelir şimdi .... Allah iyiki karşıma çıkardı seni. Vazgeçmeyeceksin abi. Ben farklıyım. Arkadaşlarımda söyler herkes söyler. Ve beni anlayan benim farklılılkarlımı anlayacak bir fark arıyordum. Sanırım o FARK'ı buldum