arslan3332
Üye
-
Konu Sahibi
-
9.0Derbiden dolayı biraz geç cevap verebildim.Bu arada bütün renkdaşlarımı tebrik ederim.
Gcam konusuna gelirsekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolarak bu ikisini deneyebilirmisin.Cihazında ki android versiyonu kaç?
Aşağıdaki Mod'lu sürümü deneyebilirsiniz.aynı şekilde bende note 8 kullanıyorum. bende ındırdım ama bende calıstıramadım. bır cok apk var hangısını ındırecegımı bılemedım. yardımcı olursanız sevınırım. cıhaz rootsuz android surum 9
Samsung Galaxy Note 8 için Gcamaynı şekilde bende note 8 kullanıyorum. bende ındırdım ama bende calıstıramadım. bır cok apk var hangısını ındırecegımı bılemedım. yardımcı olursanız sevınırım. cıhaz rootsuz android surum 9
Cihazın exynos işlemci değil mi?Maalesef @TheNightMare. ve @arslan3332 paylastıklarınızı kurdum ancak hıc bırı olmadı. paylasım ıcın tesekkur ederım.
Camera2api desteğini kısıtlamış samsung gcam kullanabilmen için rootlayıp aktif etmen gerekiyor.1. Seçenek yükledim açılıyor ancak siyah ekranda kalıyor.
Önceki mesajlarda olan Samsung Galaxy Note 8 için geçerli gcam uygulamaları Samsung Galaxy s8 içinde geçerli kullanabilirsin.samsung s8 exynos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?