Yardım cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil

Sponsorlu Bağlantılar

JiTeM86

Üye
    Konu Sahibi
cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil
Arkadaşlar benim telefonum s4 I9500 arkadaşımda da aynı telefon var arkadaşım telefonu güncellemiş ben deneyince başlıktaki gibi ( cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil ) hatasını alıyorum root felan atmadım yardımcı olabilir misiniz?
bide bu sistemi 0 larken hani ses açma + güç düğmesi + başlat düğmesine tıkladığımda android ekranı gelince hata yazısını görüyorum o android simgesinin altında. IMEİ baktım IMEİ orji yani telefonu 0 almıştım yardımcı olursanız çok sevinriim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Acaba arkadaşın ROM dosyası mı yüklemiş yada atmaya çalışmış bir net öğrenebilir misin?

JiTeM86

Üye
    Konu Sahibi
hayır birşey yüklememiş direk güncelleme gelmiş o güncellemiş ben bir türlü yükleyemiyorum kies indirdim direk güncelleme var dedi güncellerken hata aldı Firmware upragade encountered diye bir hata ekranı geldi kiese bağlıyorum telefonu tekrardan bu sefer cihaz kies 3 tarafından desteklenmiyor hatası geliyor telefon bildiğin kullanılmıyor şuan acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konu kilit hallettim hocam sabahtan beri uğraşıyorum kies ile kabloyu okumuyor yarıda kesiliyordu büyük olasılıkla yeni kablo alıp sıkıstırdım giriş yerini bekledim oldu 5.0.1 oldu ama ilginiz için tekrardan teşekkür ederim!

• Beğen
Tepkiler: emarat

candangsm

Üye
modifiye dıyorsa cihaza root atılmıs yada atmaya calısılmıs onun ıcn tele format at olur ıns. ben boyle yaptım oldu musterının telı

Üst Alt