Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası
Bugün en güncel CM11 rom kurdum 4.4.2 ancak tuhaf bir olayla karşılaştım. Bazı uygulamalarda markette ''Cihazınız bu sürümle uyumlı değil'' hatası veriyor. Mesela Foursquare uygulamasında böyle bir hata veriyor. Uygulamanın apk dosyasını indirip kurmayı denedim ve uygulama yüklenemedi hatası verdi. Nedir bunun derdi?Google Play in en son sürümünün modlu versiyonunu yükledim ondan kaynaklı olabilir mi?

underysfff

underysfff

Üye
4.9.5 yükle bunu hata veren ugulamaları ilk kurarken açıyorsun daha açmıyorsun

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
4.9.5 yükle bunu hata veren ugulamaları ilk kurarken açıyorsun daha açmıyorsun uygulamalar açılıyor olacak inşallah
VPN ile ne alakası var ki kardeşim uygulamaların apk dosyalarını yüklemeye çalıştığımda da olmuyor.Sorunu çözdüm sonunda. Google Play Hizmetleri uygulamasının son versiyonunu yükledim ve düzeldi şu an.Şimdide başka sorun çıktı arkadaş ya. Facebook uygulamasını yükleyemiyorum. ''Facebook yüklenemedi. Boş alan açın ve yeniden deneyin diyor. Halbuki telefon hafızası 4 gb ve yarıdan fazlası boş.

underysfff

underysfff

Üye
face de eski sürüm olmasın g hizmetleri gibi :karisti:haha :) nerden bulursunuz bu eski sürümleri anlamadım ki. ben zorlasam yine yeni sürüm yüklüyor otomatik.vpn, uygulamaların ülke ve cihaz destek gibi uyumsuzluklarını gidermek içindi önceki tavsiyem

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
face de eski sürüm olmasın g hizmetleri gibi :karisti:haha :) nerden bulursunuz bu eski sürümleri anlamadım ki. ben zorlasam yine yeni sürüm yüklüyor otomatik.vpn, uygulamaların ülke ve cihaz destek gibi uyumsuzluklarını gidermek içindi önceki tavsiyem
Eski sürüm falan değil forumda paylaşılan son sürümü deniyorum. O sorunuda çözdüm facebook u kaldırınca system/data kısmında facebook ile ilgili dosyalar kalmış onları dosya yöneticisi ile sildim şu an düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: underysfff

Üst Alt