DenizhaNq
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya mekanık arıza olarak ekran hısstmıyor bazen kamerada asırı kötu çekiyor bunları mekanık olarak algılamıyor onlar ne yapayım sonucta duzeltılmedi.Senin donanımsal bir arza değil diye sanırım öyle yapmışlar çünkü bana donanımsal arzalarda farklı işlemler yapıldığını soylediler
yoktu onceden kardeşim suana kadar karsılaşmadım gerci kullanmadım denebilir. şimdi şarjı dolsun format atıp bastan kurulum yapacağımgüncelleme atılmadan önce cihazında donma,reset vb olaylar varmıydı hiç kardeş? güncelleme atıldıktan sonra öyle bi sorunla karşılaştınmı hiç?
Bende turkcell de 920 denedim bugün kamera çekim kalitesi hoşuma gitmedi.daha iyi olduğunu düşünmüştüm.
n8'den sonra 808 bile doyurucu gelmez.
benimkide bugün kargoya verildi bugün gelir yazılım üncellediklerini söylüyorlarda porticomu bilmiyorumarkadaşlar kameramda sorun var diye cihazı servise vermiştim bugün aldım verdiğim gibi göndermişler. bu portico güncellmesini atmışlar video çekerken olan sorun için sürekli odaklanmayı kapattım onun dısında fotoğraf çekip yakınlaştırma yaptığında görüntü bozulması kalkmış. istediğin yere odaklanma güzel olmuş halen bulanık çekiyor keskinlik düzelmemiş başka varsa istediğiniz yerler hakkında bilgi verebilirim.
onu yükleyip veriyorlarbenimkide bugün kargoya verildi bugün gelir yazılım üncellediklerini söylüyorlarda porticomu bilmiyorum
ayrıca nokianın kamera için verdiği güncelleme de bunun içinde dğeilmiş..navideki rom tam olarak portico degil. Hatta bazi kaynaklarda o rom icin portico consumer preview yani kullanici deneme surumu deniliyor. Tabi ki cihazlardaki stok romdan daha iyi bir rom ama portico final surum degil.
müzik fln değiştirme olayı sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?