Cihaz hakkında kısmında "TELEFON NUMARASI".

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz hakkında kısmında "TELEFON NUMARASI".
Merhaba arkadaşlar Galaxy S3 cihazımda android 4.0.4 sürümü kullanıyorum bir ara şarjım yoktu vs arkadaşımla sim kartlarımızı değiştik. yeni farkettim ki cihaz hakkında kısmında duruma girince telefon numaram yazan bölümde arkadaşımın numarası yazmakta.
rehberde profil benim adıma ve benim numram yazılı ama oraya girince veya wiber tarzı program yükleyince telefon numaramı otamatik olarak arkadaşımın numarasını atıyor. dcihazı sıfırlardım ama olmadı. düzeltmek için ne yapmam gerekli?

- - - Eklendi - - -

yardım edecek yok mu ki? :)

lordofthelazy

lordofthelazy

Üye
eğer arkadaşının sim kartını telefonuna taktıysan normal. rehberde senin yüklediğin numaraları görürsün ama numara arkadaşının numarasıdır

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
eğer sim kartını geri taktıysan ve olmadıysa ayarları sıfırla bi.

TheMadness

TheMadness

Üye
Recovery gir wipe data yap // ÖNEMLİ NOT: Telefonunuzun içindeki her dosya gidecektir yedekleyin //

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
kendi sim kartım takılı ama numara onun numarası.. dediğin gibi yapayım madness zaten fabrika ayarlarına dönmüştüm düzelsin diye ne var ne yok gitmişti. sonucu birazdan iletirim :)

- - - Eklendi - - -

wipe data yaptım hemde iki sefer.. Ama değişmedi madness :(

- - - Eklendi - - -

çok sinir bozucu bir durum yahu..
Tango'yu yükleyecem. Açtım kurulum için çat diye otomatik olarak oradaki numarayı görüyor benim kendi numaramı deil.
fabrika ayarlarına döndüm olmadı, wipe data yaptık olmadı. Şimdi sırada ne var?

TheMadness

TheMadness

Üye
Stock romu tekrar atmayı denedin mi

kraldost

kraldost

Üye
ne alakası var bende öyle çok denedim hiç öyle bişi olmadı

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
Alakasını bilemeyecem beyfendi daha öncede Galaxy s kullanıyordum bir kaç kez sim kart değiştirdim ama bende böyle bir sorun yaşamamıştım ilk defa başıma geliyor. Stock Rom atmayı denemedim hiç. Nereden bulabilirim rom'u sitede mevcutmu yoksa samsung'un şu romları yayınladığı bir sayfa vrdı oradan mı atacam.

- - - Eklendi - - -

sim kartı çıkartıp wipe data tekrar denedim. sim kart takılı iken numaram " gizli numara " yazıyor. sim'i takınca yine kendi numaramı görmeyip arkadaşın numarasını yazmakta. hayret ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt