ByRedox Üye abi helal olsun bizim buralara yolun düşerse (manisa,alaşehir) bicayımı içmeye gel u süper ama bende hata verdi
abi helal olsun bizim buralara yolun düşerse (manisa,alaşehir) bicayımı içmeye gel u süper ama bende hata verdi
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi serhatzahman' Alıntı: abi helal olsun bizim buralara yolun düşerse (manisa,alaşehir) bicayımı içmeye gel u süper ama bende hata verdi Genişletmek için tıkla ... Şimdi böyle dedin de oyunu açsan söverdin eminim.
serhatzahman' Alıntı: abi helal olsun bizim buralara yolun düşerse (manisa,alaşehir) bicayımı içmeye gel u süper ama bende hata verdi Genişletmek için tıkla ... Şimdi böyle dedin de oyunu açsan söverdin eminim.
FirstPioneer Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Şimdi böyle dedin de oyunu açsan söverdin eminim. Genişletmek için tıkla ... Yok canim niye sövsün senin gibi birine
Cihanî Sultan' Alıntı: Şimdi böyle dedin de oyunu açsan söverdin eminim. Genişletmek için tıkla ... Yok canim niye sövsün senin gibi birine
kullanıcıadları Üye Valla hünkarım ileride gameloft'un sonunu hazırlayacaksınız galiba Firma ismini şimdiden düşünün bence
Valla hünkarım ileride gameloft'un sonunu hazırlayacaksınız galiba Firma ismini şimdiden düşünün bence
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Jelly Bean' Alıntı: Vay Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
1omer1 Üye Oyunu İndirdim Ama Açamıyorum Neden Kurma Dosyası Filan Yok Flash Dosyası Var Oda Debug.txt Bozuk Diyor 603de Sorun Ne Acaba
Oyunu İndirdim Ama Açamıyorum Neden Kurma Dosyası Filan Yok Flash Dosyası Var Oda Debug.txt Bozuk Diyor 603de Sorun Ne Acaba
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi 1omer1' Alıntı: Oyunu İndirdim Ama Açamıyorum Neden Kurma Dosyası Filan Yok Flash Dosyası Var Oda Debug.txt Bozuk Diyor 603de Sorun Ne Acaba Genişletmek için tıkla ... İçindeki tüm dosyaları hafıza kartına direkt atarsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum...
1omer1' Alıntı: Oyunu İndirdim Ama Açamıyorum Neden Kurma Dosyası Filan Yok Flash Dosyası Var Oda Debug.txt Bozuk Diyor 603de Sorun Ne Acaba Genişletmek için tıkla ... İçindeki tüm dosyaları hafıza kartına direkt atarsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum...
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi 1omer1' Alıntı: Zaten Hepsi Hafıza Kartının İçindeki Downloads Klasöründe Ama Hata Veriyo Açılmıyo Neden Genişletmek için tıkla ... Rardan çıkartınca bir klasörde değil sadece e/kök klasörde olmalı.Birkaç kişide çalışmadı çözümünü bulamadım.
1omer1' Alıntı: Zaten Hepsi Hafıza Kartının İçindeki Downloads Klasöründe Ama Hata Veriyo Açılmıyo Neden Genişletmek için tıkla ... Rardan çıkartınca bir klasörde değil sadece e/kök klasörde olmalı.Birkaç kişide çalışmadı çözümünü bulamadım.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: nasıl açılacak bu oyun hepsini hafıza kartına atınca neye tıklayıp gircez? Genişletmek için tıkla ... Start_Demo.swf'ye.
MaxipmaN' Alıntı: nasıl açılacak bu oyun hepsini hafıza kartına atınca neye tıklayıp gircez? Genişletmek için tıkla ... Start_Demo.swf'ye.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi SanalDarbe42' Alıntı: yaa biri de e6 ile ilgilense artık??? Genişletmek için tıkla ... E6 640*480'di değil mi?
SanalDarbe42' Alıntı: yaa biri de e6 ile ilgilense artık??? Genişletmek için tıkla ... E6 640*480'di değil mi?