Çift Sim Kartlı Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
Çift Sim Kartlı Telefon?
Çift sim kartlı fiyatı en fazla 450 TL olan telefon arıyorum. Dokunmatik olmasa daha iyi olur :) Kamera önemli değil, iki hatta aynı anda aktif olursa süper olur, MP3 çalsın ve şarjı da iyi gitsin istiyorum. Acaba bu bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir telefon var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
up.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Nokia C2-00, kullanıcılara "kolay geçiş" özelliğiyle telefonlarını kapatmadan SIM kart değiştirme imkanı da tanıyor. Beş farklı SIM kartı, kart ayarlarıyla birlikte tanıyabiliyor, böylece SIM kart her değiştirildiğinde ayarları baştan yapmaya gerek kalmıyor. Ayrıca SIM ayarlarını kolaylıkla kontrol etmeyi sağlayan özel SIM yöneticisi tuşuyla, kayıtlı kişileri bir SIM karttan diğerine ve telefon rehberine kopyalamak çok kolay.
Nokia C2-00 32 GB'a kadar bellek desteği ile internet ve e-posta erişimi de sağlıyor.

Nokia X1-01, tüketicilerin çift SIM kart deneyimlerini tamamen kişiselleştirebilmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, SIM kartlarına isim ve özel bir logo atayabiliyor, hatta SIM kartlarından her biri için ayrı bir melodi belirleyebiliyorlar. Nokia X1-01 ayrıca müzik çalar, FM radyo ve daha farklı müzik özellikleri de sunuyor.

Alıntıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt