Çift ön libero: Selçuk-Josico

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Çift ön libero: Selçuk-Josico
Çift ön libero: Selçuk-Josico




Sağ ve sol beklerinin ileride oynamayı seven yapıda oyuncular olduğunu vurgulayan Aragones, “Josico, Selçuk ile birlikte onların yerini doldurabilecek biri” diyerek, ikisini çift ön libero olarak oynatacağı sinyallerini verdi.
İpuçlarını verdi
Aragones'in gönlünde çift ön libero olarak Selçuk ile Josico yatıyor. FBTV’deki “Aragones ile teknik analiz” programına katılan İspanyol hoca, şunları söyledi: “Senna ve diğer büyük oyuncular için yapılabilecek tüm fedakarlıkları yönetimimiz yaptı ama bu transferler olmadı. Josico, taktik anlamda çok büyük bir oyuncu. Bizim sağ ve sol beklerimiz ileride oynamayı seven bir yapıya sahip. Bu nedenle, Selçuk ile birlikte, o arkadaşlarımızın yerini doldurtabileceğimiz bir oyuncu.”
Semih’e övgüler
“Taktik anlamda oyunu çok iyi bilen arkadaşları olduğundan Josico’nun gelmesinden memnunum. Semih, ileri uçta oynamaya alışık olduğu için yeni sistemde sıkıntı çekebilir. Orta sahada çalışkanlığı ve oyuna tutunma isteğiyle, - ki geçen sene attığı gollerden belli - kapasiteli bir oyuncu. Hücum bakımından en iyi takımlardan biriyiz. Semih ile Alex oynuyor. Güiza’nın ileride yalnız kaldığı düşünülebilir. Ama Alex ve Semih’in vereceği destekle daha iyi olacağını düşünüyorum.”
‘Önce işim gelir’
Kendisi için önce işin geldiğini vurgulayan Aragones, “İş olduğu zaman işimle ilgilenirim. Buraya gezmeye değil, yüzde 100 iş yapmaya geldim. Elimden gelenin en iyisini yapıp, başarılı olmak istiyorum. Boş zamanlarımda hep hazırlıklarımı yaparım. Gerek maç kasetlerini izleyerek, gerekse yazılı dökümanları inceleyerek, ilerleyen günlerdeki maçlara hazırlanıyorun. Her zaman çalışıyorum. Rakip, hatta olası rakipler hakkında bilebileceğimizin en fazlasını bilerek hazırlanıyoruz” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior
India
Cevap
4
Görüntüleme
639
DiaBLoS
ANIL
Cevap
18
Görüntüleme
757
xavxmaxi
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
401
Kingmortall


Üst Alt