Çift Kameralı Samsung Galaxy A8 Star Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çift Kameralı Samsung Galaxy A8 Star Duyuruldu
Samsung Hindistan'da yaptığı yeni duyuru ile çift arka kameralı yeni akıllı telefonu Galaxy A8 Star modelini tanıttı.


Hint pazarında Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin hızla yükselen pazar payının ardından Samsung buna bir dur demek için yenilikçi ve daha uygun fiyatlı akıllı telefonlarını sunmaya başladı. Şirket düzenlediği bir etkinlik ile Hindistan'da yeni Galaxy A8 Star modelini piyasaya sürdü.

https://www.maxicep.com/samsung-galaxy-a8-2016-android-80-guncellemesi-yayinlandi
Samsung Galaxy A8 (2016) Android 8.0 Güncellemesi Yayınlandı
Galaxy A8 Star çentiksiz ve 2220 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6.3 inç boyutunda Süper AMOLED ekran paneli kullanıyor. Yeni tasarım anlayışına sahip olan cihazın ekranı ayrıca 18: 9 en boy ve %80 civarında bir ekran kasa oranı bulunuyor. kullanır. Metal yan çerçevelerin yanında 2.5D kavisli ekranı ile gelen cihazın içerisinde ise Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisi yer alıyor. Yapay zeka desteği bulunan Galaxy A8 Star 6 GB RAM ve 64 GB hafıza kartı ile arttırılabilir dahili depolama alanıyla birlikte geliyor.



Kamera tarafında Galaxy A8 Star, iPhone X benzeri dikey olarak yerleştirilmiş çift arka kameraya sahipken bunlar 16 MP + 24 MP çözünürlük desteği sunuyor. Ön tarafta ise 24 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Telefonun arka tarafında da bir parmak izi yer alıyor. Android 8.0 Oreo işletim sisteminin yanında 3700 mAh gibi oldukça büyük bir pile sahip olan cihaz bu yönüyle de birçok kullanıcıyı memnun edecektir.

Samsung Galaxy A8 Star, 27 Ağustos'ta Hindistan'da resmi satışlarına başlayacak. Şuan için sadece Amazon Hindistan'da satışa sunulacağı belirtilen cihazın fiyatı ise 500 dolar civarında olacak.
Çift Kameralı Samsung Galaxy A8 Star Duyuruldu
 


Üst Alt