Haber Çift ekranlı YotaPhone 2 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Çift ekranlı YotaPhone 2 resmi olarak duyuruldu
Çift ekrana sahip YotaPhone 2 resmi olarak duyuruldu.

YotaPhone 2 5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde Amoled ekrana sahip. Arka tarafta ise 4.7 inç büyüklüğünde qHD çözünürlüğünde ikinci bir ekran yer alıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2.3 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 işlemcisinden gücünü alan telefonda 2GB sistem belleğine yer verilmiş. 32GB dahili hafıza, 8MP kamera, 2MP ön kamera diğer özellikler arasında yer alıyor.

2.550mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon Android 4.4.2 işletim sistemi ile geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tüm teknik özellikler:
  • 5-inch (1920 x 1080 pixels) AMOLED multi touch main display
  • 4.7-inch (960 × 540 pixels) EPD full touch rear screen
  • Android 4.4 (KitKat)
  • 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 processor
  • 8MP auto focus rear camera with LED flash, 1080p full HD video recording
  • 2MP front-facing camera
  • Dimensions – 144 x 69.5 x 8.9 mm; Weight - 140g
  • 2GB RAM, 32GB Internal memory
  • 3.5mm audio jack, FM Radio
  • 4G LTE / 3G, WiFi 802.11 a/b/g/n /ac, Bluetoooth v4.0, GPS w/A-GPS + GLONASS
  • Black and white
  • 2550 mAh battery with wireless charging

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
Çok gereksiz olmuş:)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Gereksiz bi teknoloji

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İhtiyaç Meselesi Yalnız Batarya Nerden Çıkıyor :allalla:

Invoke

Invoke

Üye
Bunun patentini Samsung almamış mıydı? :hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
samsung sgh-f300 tuşluydu hatta çok eskiden vardı daha yeni teknoloji olan türleri de en son ikiye ayrilan android telefonlar görmüstüm,katlanan falan ama dedigin gibi tuşlu olarak ilk o modelde samsung da gördüm olabilme ihtimali de yüksek tabi halen patentleri geçerliyse @-qarapapaq-

Invoke

Invoke

Üye
samsung sgh-f300 tuşluydu hatta çok eskiden vardı daha yeni teknoloji olan türleri de en son ikiye ayrilan android telefonlar görmüstüm,katlanan falan ama dedigin gibi tuşlu olarak ilk o modelde samsung da gördüm olabilme ihtimali de yüksek tabi halen patentleri geçerliyse @-qarapapaq-

Yok yav, onlardan bahsetmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz aylarda iki taraflı ekran olması için aynı buna benzer özellik için bir patent aldığını okumuştum.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
hikmet366

hikmet366

Üye
BEn Almak İstemem TErcih Meselesi TABi .

.caner.

.caner.

Üye
S5in tasarımdan iyi :ehe

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar 4.7 arka erkan e link tarzı ebook reader ekran şahsen cok gerekli bir cihaz . Çünkü e link ekranlar gözü yormaz bilirsiniz

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
süper bir teknoloji ilerde söyle karşımıza çıacak iki tarafıda telefon önü gibi olacak 2 işlemci ve iki işletim sistemi kullanılacak orn bir telefon alacaksınız ön ekran android arka ekran windows phone olacak telefonun kamerasını açtiginizda her iki ekranda goruntuyu gösterecek boylece çekende poz verende goruntuyu gorecek bir yere giderken bir ekranından navigasyona bakacan takip edecen diger ekrandan ise oyun oynayacan bunlar ve daha bussuru ozelligi mumkun kılacak

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt