MersinNewYork
Üye
-
Konu Sahibi
-
sana birşey söyleyeyim mi.. bugüne kadar eşyalarımı ne kadar sakındıysam o kadar olay geldi başlarına mesela telefonlarıma gözüm gibi bakardım. yıllar sonra bile herkes yeni mi aldın derdi. sonra ellerine alır almaz yere düşürüp bi taraflarını kırar yada çizerdiler. sana tavsiyem bu kadar şüpheci olma zaten içerisinden birşey almak isteler başlarında bile beklesen alırlar ruhun duymaz. sen hiç kurcalamadn servise ver teli halletsinler. sakın ola kendin uğraşma geçen gün biri konu açmıştı benzer birşeyden kendi kendine uğraştı sonra içinden bir parça kırdım diyodu en son. servise ver kaç günde geliyosa gelsin için rahat etsin.
Öyle olsun hakan abisana birşey söyleyeyim mi.. bugüne kadar eşyalarımı ne kadar sakındıysam o kadar olay geldi başlarına mesela telefonlarıma gözüm gibi bakardım. yıllar sonra bile herkes yeni mi aldın derdi. sonra ellerine alır almaz yere düşürüp bi taraflarını kırar yada çizerdiler. sana tavsiyem bu kadar şüpheci olma zaten içerisinden birşey almak isteler başlarında bile beklesen alırlar ruhun duymaz. sen hiç kurcalamadn servise ver teli halletsinler. sakın ola kendin uğraşma geçen gün biri konu açmıştı benzer birşeyden kendi kendine uğraştı sonra içinden bir parça kırdım diyodu en son. servise ver kaç günde geliyosa gelsin için rahat etsin.
o kişi sen miydin
biri beni mi andıevet hakan haklı benimde hafiza kartı yuvası sana benzer bir sorun olmuştu kendim uğraştım ve içeriden bir parça geldi o yüzden hakan ı dinle ve servise ver
symbiancı derken ? Symbianmı kaldıo kişi sen miydinyaa o değil de herkes androide geçmiş görmeyeli valla bende geçicem bu gidişle symbiancı kalmadı hiç
Nokia belle olacaktı senin gibi gençler bilmez symbianısymbiancı derken ? Symbianmı kaldı
Nokia belle olacaktı senin gibi gençler bilmez symbianı
o kişi sen miydinyaa o değil de herkes androide geçmiş görmeyeli valla bende geçicem bu gidişle symbiancı kalmadı hiç
13 yaşındayken daha bu konuları hiç bilmezken adını daha yeni duymuşken 3 saat içinde 5800 ıma c6-01 yüklemiştim ve cep telefoncuyu kapak etmiştim. O gün dedimki ben bu işi biliorm.Nokia belle olacaktı senin gibi gençler bilmez symbianı
para var huzur var kardeşim valla
bende geçtims2 var birde ona arc s ekliyorum yanına
13 yaşındayken daha bu konuları hiç bilmezken adını daha yeni duymuşken 3 saat içinde 5800 ıma c6-01 yüklemiştim ve cep telefoncuyu kapak etmiştim. O gün dedimki ben bu işi biliorm.
para var huzur var kardeşim vallahayırlı olsun artık güle güle kullanın bizde alırız elbet bigün
Arc s alınacak güzel bir telefon ben çok beğendim onu ama işte para olmayınca c6-01 aldık ne yapalım öğrenci milleti işte
Buna güldüm
- - - Eklendi - - -
ne parası kardeşim c6-01 imle arc s takas yapacaz üste az verecem s2 ye gelince dayım kullanıyordu bana verdi kendisi xperia s almış ben ise öğrenciyim çalışmaya geldim alanyaya arc s alacam ben dayıma s2 sini geri vermek istiyorm farklı sebeplerden dolayı
o kişi sen miydinyaa o değil de herkes androide geçmiş görmeyeli valla bende geçicem bu gidişle symbiancı kalmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?