doctorrr Üye Astrosman' Alıntı: sonra içeri alsınlar yeğenim di mi? Genişletmek için tıkla ... Dayı uyuşturucuymuş yeni öğrendim ben de
Astrosman' Alıntı: sonra içeri alsınlar yeğenim di mi? Genişletmek için tıkla ... Dayı uyuşturucuymuş yeni öğrendim ben de
codblackops2 Üye otostopçu' Alıntı: kokmaz pek ama yaralara iyi geliyo ucundan koparıp o içindeki sıvıyı sür yaraya falan yada saçına falan sür. Onarıyo Genişletmek için tıkla ... bence yüzyıllık çınar ağacı al
otostopçu' Alıntı: kokmaz pek ama yaralara iyi geliyo ucundan koparıp o içindeki sıvıyı sür yaraya falan yada saçına falan sür. Onarıyo Genişletmek için tıkla ... bence yüzyıllık çınar ağacı al
Astrosman Üye doctorrr' Alıntı: Dayı uyuşturucuymuş yeni öğrendim ben de Genişletmek için tıkla ... haha bilmeseydin ırıza baba kapıyı kırıp girmişti şimdiye kadar
doctorrr' Alıntı: Dayı uyuşturucuymuş yeni öğrendim ben de Genişletmek için tıkla ... haha bilmeseydin ırıza baba kapıyı kırıp girmişti şimdiye kadar
doctorrr Üye Astrosman' Alıntı: haha bilmeseydin ırıza baba kapıyı kırıp girmişti şimdiye kadar Genişletmek için tıkla ... Kastım o bonzai değildi ya yok mu şu bodur ağaç yetiştiriciliği. Oydu.
Astrosman' Alıntı: haha bilmeseydin ırıza baba kapıyı kırıp girmişti şimdiye kadar Genişletmek için tıkla ... Kastım o bonzai değildi ya yok mu şu bodur ağaç yetiştiriciliği. Oydu.
Astrosman Üye doctorrr' Alıntı: Kastım o bonzai değildi ya yok mu şu bodur ağaç yetiştiriciliği. Oydu. Genişletmek için tıkla ... biliyorum şekil verebiliyorsun hatta o ağaça.
doctorrr' Alıntı: Kastım o bonzai değildi ya yok mu şu bodur ağaç yetiştiriciliği. Oydu. Genişletmek için tıkla ... biliyorum şekil verebiliyorsun hatta o ağaça.
doctorrr Üye Astrosman' Alıntı: biliyorum şekil verebiliyorsun hatta o ağaça. Genişletmek için tıkla ... Budaya budaya hiç ediyorlar şuncazcık fidanı
Astrosman' Alıntı: biliyorum şekil verebiliyorsun hatta o ağaça. Genişletmek için tıkla ... Budaya budaya hiç ediyorlar şuncazcık fidanı
Astrosman Üye doctorrr' Alıntı: Budaya budaya hiç ediyorlar şuncazcık fidanı Genişletmek için tıkla ... ne o evdemi bakıyon bu ağaca tv üzerinde
doctorrr' Alıntı: Budaya budaya hiç ediyorlar şuncazcık fidanı Genişletmek için tıkla ... ne o evdemi bakıyon bu ağaca tv üzerinde
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi Kararımı verdim arkadaşlar. Dayımı dinliceğim ve odama palmiye ağacı alıcağım. Yorum yazan herkeze teşekkürler. Edit: Orkide alıcağım
Kararımı verdim arkadaşlar. Dayımı dinliceğim ve odama palmiye ağacı alıcağım. Yorum yazan herkeze teşekkürler. Edit: Orkide alıcağım
eZeL634 Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Kararımı verdim arkadaşlar. Dayımı dinliceğim ve odama palmiye ağacı alıcağım. Yorum yazan herkeze teşekkürler. Edit: Orkide alıcağım Genişletmek için tıkla ... aynen dinle beni orkide al
.Behzat Ç.' Alıntı: Kararımı verdim arkadaşlar. Dayımı dinliceğim ve odama palmiye ağacı alıcağım. Yorum yazan herkeze teşekkürler. Edit: Orkide alıcağım Genişletmek için tıkla ... aynen dinle beni orkide al
onurca06 Üye Menekşe veya Kaktüs alabilirsin. Dipnot: Kaktüs bilgisayardan yayılan radyasyonu azaltıyor, aynı zamanda sigara kokusunu çeker ( bir kaç tane ufak alman tavsiye edilir )
Menekşe veya Kaktüs alabilirsin. Dipnot: Kaktüs bilgisayardan yayılan radyasyonu azaltıyor, aynı zamanda sigara kokusunu çeker ( bir kaç tane ufak alman tavsiye edilir )
Uruloki Üye Sümbül de alabilirsin gayet güzel kokar ve soğan gibi işi bitince sök zamanı gelince bir daha dik