Chuwi, Yeni Windows 10 2’si 1 Arada Tabletini Nisan Ayında Sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Chuwi, Yeni Windows 10 2’si 1 Arada Tabletini Nisan Ayında Sunacak
Windows 10 işletim sistemli tabletleri ile dikkat çeken CHUWİ, yeni Windows 10 tabletini Nisan ayında sunmaya hazırlanıyor.



Çin merkezli üretici CHUWİ, bugün Windows 10 işletim sistemli yeni 2-in-1 tableti Hibook’u resmi olarak duyurdu. Hibook’un sıra dışı özelliği ise aynı anda Android ve Windows 10 işletim sistemi ile çalışıyor.



Chuwi’nin duyuruda yaptığı açıklamada dikkat çeken nokta ise şu şekilde oldu:
CHUWİ Hibook’un, Windows 10 / Android 5.1 Dual OS ile birlikte geliyor. Aynı anda Windows işletim sistemi ile çalışabilir aynı zamanda Android OS eğlence keyfini yaşayabilirsiniz.

CHUWİ Hibook, Gri ve Altın renk seçenekleri ile yekpare metal gövdeye sahip. Cihazın Gri versiyonu Siyah paneller gelirken Altın renkli versiyonu ise beyaz ön panele sahip olacak. Hibook, Microsoft Surface Pro serisi benzeri Dock olarak kullanılabilen klavye ile birlikte sunulacak.

Ekran özelliklerine baktığımızda ise Hibook, 10.1 inç büyüklüğünde 1920×1200 piksel çözünürlükte Ekrana sahip. 6.600 mAh bataryaya sahip olan cihaz beşinci nesil Intel Atom X5 Z8300 işlemciye, sekizinci nesil Intel HD grafik kartı 64GB depolama ve 4GB sistem belleğine sahip. 5MP arka kamera ve 2MP ön kamerası bulunan cihaz Bluetooth 4.0 bağlantı desteğine sahip.

Windows 10 ve Android 5.1 işletim sistemi ile çalışan CHUWİ Hibook, 550 gram ağırlığında. CHUWİ, cihazın fiyatı ile ilgili şimdilik herhangi bir açıklama yapmadı fakat Nisan ayında raflardaki yerini alacağı belirtildi.




Chuwi, Yeni Windows 10 2’si 1 Arada Tabletini Nisan Ayında Sunacak - MaxiCep
 


Üst Alt