Chrome Web Mağazası

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Chrome Web Mağazası
Google tarafından Eylül 2008 tarihinde piyasaya sürülen ilk Google Chrome internet tarayıcısı piyasaya çıktıktan çok kısa süre sonra milyonlarca kullanıcıya erişmeyi başarmıştı. Aradan geçen 10 yıldan fazla bir sürenin ardından şuanda internet tarayıcısı konusunda dünya liderli olan Google, geliştirdiği bu başarılı tarayıcı sayesinde hem bilgisayarlarda hemde mobil cihazlarda pazarın açık ara lideri olarak dikkat ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgisayarların çok büyük bir kısmında kullanılan Windows işletim sistemi bildiğiniz üzere Microsoft tarafından geliştiriliyor. Microsoft'un kendi internet tarayıcısı olan Microsoft Edge veya eski adıyla Microsoft İnternet Explorer her ne kadar işletim sisteminde yüklü olarak gelse de kullanıcıların çok büyük bir kısmı Google Chrome uygulamasını kullanmayı tercih ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sahip olduğu Chrome mağaza sayesinde kullanıcılarına çok büyük bir seçenek havuzu sunan arama devi Google Chrome web mağazası içerisinde binlerce farklı Chrome tema, Chrome eklenti ve farklı içerikler sunmaktadır. Özellikle işe yarar binlerce eklentinin Chrome mağazasında yer alması birçok kullanıcının hoşuna gitmektedir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizde Google Chrome mağazasına girmek istiyorsanız tıklayarak içerisinde çok sayıda tema ve eklenti yer alan mağazaya girebilir ve internet deneyiminizi geliştirmek için farklı araçları tarayıcınıza eklemeye başlayabilirsiniz. Örneğin Chrome resim indirmek için eklenti, Chrome reklam engelleme eklentisi ve not tutmak için eklentiler gibi araçlar ile günlük işlerinizi tarayıcı üzerinde çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir yer var. Google her ne kadar eklentileri ve temaları kontrol ediyor olsa da yüklemeden önce eklentilerin kaç kişi tarafından indirildiğine dikkat edin. Çünkü hiç kimsenin indirmediği veya çok yeni çıkmış bir eklentinin bilgisayarınıza zarar verme ihtimali de bulunuyor. Tarayıcınıza reklam yerleştirme ihtimali ve tarayıcı verilerinizi ele geçirme ihtimali bulunan zararlı eklentilerin de ne yazık ki Chrome mağazası içerisinde yer aldığını hatırlatmamız gerekiyor. Bu sebeple indirme yaparken dikkat etmenizde fayda var.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve Baydırman

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
313
Baydırman
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
339
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
137


Üst Alt