Uygulama chrome sarji iciyormu banami oyle geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
chrome sarji iciyormu banami oyle geliyor ?
bence pili kullanmakdan cok iciyor gibi ama emin olamadim sizde de boyle bir izlenim birakdimi yoksa sorun bendemi :hmmm

by-pegasus

Üye
Benimde cabuk tuketiyordu son guncelleme ile fazla tuketmiyor artik
Cihaz s4 mini

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
Rygebin

Rygebin

Üye
Hocam benim herşey içiyor xposed modülleri root uygulmaları 40 uygulama 4 saatte %100 şarj gitti . O yüzden pek chrome u takamadım :bigstar::bigstar:

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
yo sikinti yok z3+ ta

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
evet

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli

by-pegasus

Üye
evet hala iciyor :hmmm cunku pil kullanimindaki yerini hala koruyor istifini bozmadi hic meymenetsiz...

Chromede veri tasarruf ayari var bi ayarla belki veriden tasarruf ederse sarjada yansiyabilir

MaxipmaN

Üye
note2de böyle sorunlar yok varsa da önemsiz :halay2:

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
rami de iciyor

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Benim cihazda şebeke ile kullanirken tüketiyor daha çok. Kablosuzda gayet iyi gidiyor.

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
fan boy degilsende artislige gelmissin note2 de bu sorun yok demen yetiyor note2 de olsada onemli degil diyince nooluyor git baska yerde ov telefonunu artislik yeri degil burasi banane senin 3yilindan vesayrenden yasananlar gercegi degistirmiyor konu ne olursa olsun. anladinmi felan ne haddine senin bilader hayirdir karsinda velet mi var saniyorsun ? kelimelerini secerek bile konusamiyorsun sen daha ne denir ki sana bu mesajdan sonrada ister anama sov ister babama ister samsungu savun ister gom umrumda olmaz peygamber efendimizde diyor cahille tartismayin diye sen haddini bilip adam gibi konusmuyorsan ben abiligimi gosterip susarim konu uzamaz.

her cihazdan farkli sonuclarda alindigina gore islemciden islemciye telefondan telefona degisiyor demekki
yardimci olan herkese tekrardan :tşk: arkadaslar yukarda da dedigim gibi cihazdan cihaza degisdigine gore soylenecek fazlada bise kalmadi konu artik kilit :locked:
İsteğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt