chrome facebook geçersiz sunucu sertifikası.. yardım edin !

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
chrome facebook geçersiz sunucu sertifikası.. yardım edin !
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce chrome da facebooka girmeye çalıştığımda geçersiz sunucu sertifikası hatası aldım. ve ne yaptıysam düzeltemedim. chrome u yeniden silip yükledim, javayı güncelledim, çerezleri sildim ve facebook gizlilik ayarlarında güvenli gezinmeyi kapattım. ancak hiçbir şey değişmedi ne yazık ki. diğer tarayıcılardan girebiliyorum ama hiçbiri chrome kadar hızlı değil :( bunu nasıl düzeltebilirim ? birçok kişi bu sorunla karşılaşıyor.. şimdiden teşekkürler...

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Saati ve tarihi güncelleştir :)

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
Kardeş bios sıfırlama sonrası aynı sorunla bende karşılaşmıştım (;

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
saati ve tarihi zaten güncel .. sanırım format atmam gerekiyor. :) yinede yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler :)

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
bende olmuştu,başka sorun sanırım.

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
Kardeş bi foto alıp koyarsan sevinirim gerçekten çok merak ettim foto alırsan yardımcı oluruz ve formata gerek kalmaz...

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bi foto alıp koyarsan sevinirim gerçekten çok merak ettim foto alırsan yardımcı oluruz ve formata gerek kalmaz...
kardeş az önce bilgisayarı açtım ve kablosuz ağ bağlantısı çalışmıyodu ve bilgisayar çok yavaş çalışıyordu. ve aklıma sistem geri yükleme geldi.. aralık 2011 e geri aldım bilgisayarı chrome u yeniden yükledim ve sorun çözüldü. birazda olsa hızlandı ve facebook a artık sorunsuz giriyor. eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsam resmini çekip buraya yüklerim.. gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim..

Üst Alt