AIS Üye 0MG90' Alıntı: o ne ? bu arada ekran kartı driver'ında sorun yok. eskisini yükledim yine aynı Chrome. Genişletmek için tıkla ... chrome://flags yazarak gelişmiş ayarları aç Burada directwrite devre dışı bırak bölümünü etkinleştir
0MG90' Alıntı: o ne ? bu arada ekran kartı driver'ında sorun yok. eskisini yükledim yine aynı Chrome. Genişletmek için tıkla ... chrome://flags yazarak gelişmiş ayarları aç Burada directwrite devre dışı bırak bölümünü etkinleştir
0MG90 Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: chrome://flags yazarak gelişmiş ayarları aç Burada directwrite devre dışı bırak bölümünü etkinleştir Genişletmek için tıkla ... yok öyle bir şey
TurkSaw' Alıntı: chrome://flags yazarak gelişmiş ayarları aç Burada directwrite devre dışı bırak bölümünü etkinleştir Genişletmek için tıkla ... yok öyle bir şey
0MG90 Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Nasıl yok? Sürüm kaç? Genişletmek için tıkla ... 54.0.2840.71 m (64-bit)
AIS Üye 0MG90' Alıntı: 54.0.2840.71 m (64-bit) Genişletmek için tıkla ... Güncel olduğu için özellik kapalı. Clear Type ile çözebilirsin sana pm atıyorum
0MG90' Alıntı: 54.0.2840.71 m (64-bit) Genişletmek için tıkla ... Güncel olduğu için özellik kapalı. Clear Type ile çözebilirsin sana pm atıyorum
SoulsEagle Üye 0MG90' Alıntı: 54.0.2840.71 m (64-bit) Genişletmek için tıkla ... chrome gold canary e geçmenizi önerebilirim belki o düzgün çalışır
0MG90' Alıntı: 54.0.2840.71 m (64-bit) Genişletmek için tıkla ... chrome gold canary e geçmenizi önerebilirim belki o düzgün çalışır