PALA.
Üye
Hayır stokda daha fazla var mağazada 20+20+20 şeklinde alabilirsin öyle bir anda hepsini kapmak yokstokta 20 tane varmış. ama almıycam kargo ücretiyle çok pahalı oluyor
Kargo ücreti fazla olsun diye mantıklıHayır stokda daha fazla var mağazada 20+20+20 şeklinde alabilirsin öyle bir anda hepsini kapmak yok
Kargo 12,5 lira sanki tek tek kutulayacakÜlker Hanım eller ye iyidir
Şu kargo ücreti olayını tam olarak çözemediler gitti.Kargo ücreti fazla olsun diye mantıklıdaha pahalı ürünlerin kargo ücreti bile daha düşük
ama kargocunun da işi sonuçta. o da para kazanmalıŞu kargo ücreti olayını tam olarak çözemediler gitti.
Yani hepsi hepsi 800gr püskevit
Bırak yahu bırakama kargocunun da işi sonuçta. o da para kazanmalı
kapının önüne bırakmalar ya da bi tekel bayisine bırakıp arayıp "tekele bıraktım ordan alırsın" demeler..Bırak yahu bırak
Bu gün 3 ayrı ürün sipariş geldi.
Olay komedi
Sabah yurtiçi kargo geldi, normalde 1 haftada zor getirirdi, dün sipariş ettim sabah kapıda adam hayret ettim
Sonra ezan okunana kadar evdeydim cuma namazına gittim aras kargo gelmiş adam ta eve girmişkapıda ip vardı.
Ulan insan bir zile basar, bir telefon açar cuma vakti senin ne işin var dağıtımda sonra niye kavga çıktı
Belki kötü niyeti yoktu ama cuma vakti benim evimde ne arıyon
Sonra sürat kargo az evvel mesaj attı geldik evde yoktunuz ulan sen kiminle dans ettiğini sanıyon bastım telefonu aradım adam sabah geldik diyor ben sabah 5 den beri ayaktayım bulamadık diyor. Neyse katil olmadan yoluma bakayım
Rezalet üstüne rezalet...kapının önüne bırakmalar ya da bi tekel bayisine bırakıp arayıp "tekele bıraktım ordan alırsın" demeler..
metro da aynı şekilde. ne zaman binsem rezalet oluyor. bi ara otobüslerin tamir edildiği yerde yolcuları indirdi.Rezalet üstüne rezalet...
İşte ne var ki, olay çıkartmak istemiyorum. Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez...
Metro ile mecbur kalmadıkça yolculuk yapmam.5-6 yıldır uzağım, muavinleri bayanlara askıntı, yolculara hürmet yok.metro da aynı şekilde. ne zaman binsem rezalet oluyor. bi ara otobüslerin tamir edildiği yerde yolcuları indirdi.
Siz zaten aynı kişi değil misiniz olmben de merak ediyorum nerde vardır? macro centerda bile yoktu!
Mesaj birleştirildi:
hatta macro center'ın kurabiye bölümünü gezdim. bir sürü farklı hatta bilmediğim marka kurabiyeler vardı fakat bu yoktu
fiyatı oreo gibi mi olur daha mı pahalı olurGetir
Banabi
Migros Hemen
İstegelsin
Getir Büyük
A101 Kapıda
Trendyol Hızlı Market
Bunlardan isteyebilirsin gulu gulu kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?