Chinavasion’dan Mysaga M2 Android Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Chinavasion’dan Mysaga M2 Android Akıllı Telefon
Chinavasion’dan Full HD ekran, dört çekirdekli işlemci ile yeni akıllı telefon: MySaga M2

Çin kökenli üreticilerin başta tablet ve akıllı telefon olmak üzere ürettikleri elektronik ürünlerin dünya geneline satış yapan penceresi olan Chinavasion, her gün yeni modelleri ekleyerek, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Firma şimdi de fiyat/performans oranı ile dikkat çeken MySaga M2 adında ki yeni bir akıllı telefonu satışa sundu.



MySaga M2 akıllı telefon, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik ekran içeriyor. Yonga seti olarak MediaTek’in 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MT6589T’den güç alan yeni akıllı telefon 1GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi sunuyor. MivroSD kart desteği ile veri kapasitesi arttırılabilir.

Chinavasion’un yeni akıllı telefonu MySaga M2 hem ön hem de arka kamera içeriyor. Arka yüzünde ki kamera 12MP, ön yüzünde ki ise 8MP çözünürlük sunuyor.

Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışan akıllı telefon 1x GSM/WCDMA, 1x GSM olmak üzere çift SIM kart desteği sunuyor.FM Radyo, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, 2.100mAh batarya olarak diğer önemli özellikleri sayabiliriz.

MySaga M2′nin fiyatı ise 246.66$ olarak belirlenmiş. Akıllı telefon hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Chinavasion’dan MySaga M2 Android akıllı telefon
 


Üst Alt