Childİnstaller Hatası Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Childİnstaller Hatası Yardım
Bugun telefona bır .jar uzantılı bır oyun yukluyordum tam yuklemeye baslarken Childİnstaller Hatası verdı ve ole yuklemede kaldı devam etmedı.Nasıl duzeltırız bunu yada oyunda mı bır problem var anlamadım gıttı.

aykut11

Üye
<div class='quotetop'>(CrAzY_ErCaNN &#064; Jan 1 2006, 10&#58;37 PM) [post=242812]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bugun telefona bır .jar uzantılı bır oyun yukluyordum tam yuklemeye baslarken Childİnstaller Hatası verdı ve ole yuklemede kaldı devam etmedı.Nasıl duzeltırız bunu yada oyunda mı bır problem var anlamadım gıttı.
[/b][/quote]
aynı sıkıntı bendede var format atmak gerektiğini söylediler başka yolu varmı bilmiyorum

CK1991

CK1991

Üye
bazen böyle olur herşeyi tekrar çıkar tak geçebilir

ozkanak

ozkanak

Üye
ya o bişi değilki ole olduğunda teli kapa aç sonra kur duzeliyo yani

aykut11

Üye
<div class='quotetop'>(ozkanak &#064; Jan 6 2006, 11&#58;14 AM) [post=246337]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya o bişi değilki ole olduğunda teli kapa aç sonra kur duzeliyo yani
[/b][/quote]
aç kapa yapınca telefon eski halini alıyor ama jar uzantılı dosyaları yüklemeye çalışırken sürekli aynı hata tekrar ediyor

ozdes_24

Üye
alala ne ilginç bişiymiş sanki programı yapan dalga geçio çocuk yükleme hatası gibi bişi dio

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben ne bileyım dalga geçio herhalde.Telefonun elıne dusyuk suna bak beeee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt