Chiellini: "İspanya'nın gücünün farkındayız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Chiellini: "İspanya'nın gücünün farkındayız"
İtalya Milli Takımı'nın tecrübeli defans oyuncusu Giorgio Chiellini, İspanya maçıyla turnuvaya başlayacak olmalarının artı bir motivaston kaynağı olabileceğini söyledi.

Euro 2012'ye kısa bir süre kala savunma oyuncusu Barzagli'nin sakatlanması İtalyan teknik heyetini derinden etkiledi. Barzagli'nin olmayışının kendileri olumsuz etikileyebileceğini söyleyen Chiellini, basına yaptığı açıklamada, "Barzagli'nin olmayışı savunmada çok büyük bir eksiklik fakat savunma olarak hazırız" sözlerini kullandı.

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin gerekeni yapacağını söyleyen Juventuslu savunma oyuncusu, "Prandelli deneyimli birisi. Diğer tüm alternatifleri değerlendirecektir." dedi.

İspanya'nın son 4 senenin en iyi takımı olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu, "Karşımızda son 4 yılı domine etmiş bir takım var. Onların gücünün farkındayız. Kendi zaaflarımızı ve iyi yönlerimizi de biliyoruz ve ona göre oynayacağız. Bireysel oyuncuları durdurmanın imkansız olduğunu da biliyoruz. Saha içinde birbirmizle yardımlaşarak oynarsak ve limitlerimizi zorlarsak bunu başarabiliriz." diye konuştu.

Son olarak takımdaki herkesin kulüplerinde farklı tarzlarda ve taktiklerde oynadığını söyleyen savunma oyuncusu, milli takım için herkesin aynı çatı altında toplandığını ve herkesin uyum içinde oynayacağını söyleyerek açıklamasını tamamladı.

Euro 2012 C Grubunda yer alan İtalyanlar İspanya maçından sonra İrlanda ve Hırvatistan ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt