Chicago Bulls 4 Yıl Sonra Lakers'ı Devirdi ( 88 - 84 ) '' İzle ''

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Chicago Bulls 4 Yıl Sonra Lakers'ı Devirdi ( 88 - 84 ) '' İzle ''
Amerikan Profesyonel Ligi'nde bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada 'ın formasını giydiği sahasında 'ı 88-84'lük skorla mağlup etti.

United Center'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 'ta 29 sayı, 9 asist, 5 ribaundluk performansı ile sahanın en skorer oyuncusu ve galibiyetin mimarı oldu.

14 sayılık performansı ile takımı adına sahanın ikinci skorer ismi oldu. karşılaşmada 10 sayı kaydederken, aldığı 11 ribaund ile defans anlamında Chicago ekibine önemli katkıda bulundu.

Kenardan gelen isimlerden Kyle Korver 13 sayı ve Ronnie Brewer 10 sayı, 4 ribaundluk performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Milli basketbolcumuz karşılaşmaya yedekler arasında başladı ve 7 dakika süre aldı. bu süre içerisinde 1 sayı kaydedip 1 ribaund alırken, 1 kez de top çaldı.

bu sonucun ardından üst üste dördüncü galibiyetini almış oldu.

3 maçlık galibiyet serisi bu maç ile bozulan Los Angeles Lakers' ta KobeBryant 23 sayı, 7 asist, 5 ribaundluk performans ortaya koyarken,P.Gasol 21 Sayı 8 Asıst 4 Riband Odom 18 sayı, 8 ribaund, 3 asistlik performansları ile skora katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.
Los A.Lakesr Phil Jackson için ayrı bir anlam taşıyan karşılaşmada Phil Jackson eski takımına karşı mağlubiyet almış oldu.
Bu sonuç neredeyse 4 yıl sonra galibiyet.Los Angeles Lakers 19 kasım 2006 tarihinde Chicago Bulls'un 94-86 kazandığı karşılaşmadan beri 7 kez üst üste Chicago ekibine karşı üstünlük kuran taraf olmuştu.
Los Angeles Lakers sıradaki karşılaşmasını pazarı pazartesiye bağlayan gece deplasmanda New Jersey Nets ile karşı karşıya gelecek olurken,Chicago Bulls takımı cumartesiyi pazara bağlayan gece sahasında Minnesota Timberwolves ile kozlarını paylaşacak
 


Wonder Worker

Üye
Finally :D Güzel Maçtı
 
Atakan

Atakan

Üye
Lakers'im ne oluyor sana ? Uzunun kalmadı. Gasol düşüp bayılacaktı yorgunluktan. Bynum nerdesin :(
 


Üst Alt