Chelsea'li yıldızlardan Fenerbahçe'ye övgüler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Chelsea'li yıldızlardan Fenerbahçe'ye övgüler...
Chelsea'nin yıldız oyuncularından Fenerbahçemiz ile ilgli övgü dolu sözler...

Chelsea'nin süper yıldızları John Terry, Frank Lampard ve Petr Cech, Stamford Bridge Stadı'ndaki sadece futbolcu ve yakınlarının alındığı Health Club'ta Fanatik Gazetesi Londra temsilcisi Edip Adanır'a konuştu. Özellikle Terry ve Lampard, Şampiyonlar Ligi'nde 2008 yılında Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile oynadıkları çeyrek final maçını unutamadıklarını belirtti. Cech'in aklında ise hala EURO 2008'deki Türkiye maçı ve yediği hatalı gol vardı. İşte üç yıldızın Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkındaki düşünceleri...

Terry: Deivid'in golü unutulmaz
FİFA'nın Yılın En İyi 11'ine seçtiği kaptan Terry, “2008'de Fenerbahçe ile oynadığımız maç hala aklımda. Deivid'in golü mükemmeldi. Zico'nun Fenerbahçe'si o sezon çok iyiydi. Turu geçselerdi, çok daha iyi yerlere ulaşabilirlerdi. O zamanki Fenerbahçe, Premier Lig'de ilk beşe oynardı. Şimdi ise ne durumda olduklarını bilmiyorum” dedi.
Lampard: Seyirci çok ateşliydi

Chelsea orta sahasının kilit ismi, İngiliz Milli Takımı'nın vazgeçilmezi Frank Lampard, “Ben de Terry gibi Türkiye'de oynadığımız maçı unutamıyorum. Seyirci gerçekten çok ateşliydi. Karşılaşma boyunca tribünler hiç susmamıştı. Böyle bir baskı olduğu zaman, hiçbir takımın o stattan kolay kolay çıkacağını sanmıyorum. İlk maçta Fenerbahçe'ye kaybettik. Ama sonunda rövanşı aldık. Bizi gerçekten çok zorlamışlardı” diye konuştu.
Cech: Türkiye haketmişti

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Çek file bekçisi Petr Cech, son iki senedir biraz şanssız maçların kendisine denk geldiğini söyledi. Cech, “Euro 2008'de Türkiye ile yaptığımız maçta yediğim gol, büyük talihsizlikti. Siz kazanmayı sonuna kadar hak etmiştiniz. O karşılaşmada hatalıydım. Ama futbolda böyle şeyler ne yazık ki oluyor. 2010 Dünya Kupası'na da aynı Türkiye gibi gidemedik. Avrupa Şampiyonası'nın ardından bir türlü üzerimizdeki başarısızlığı atamadık. Güney Afrika'da olmak isterdim. Dünya Kupası herkesin hayali” dedi.

Kaynak: Fanatik
 


ouSahin

ouSahin

Üye
bizde unutmuyoruz :D ama şunu iyi biliyoruz ki Zico Fenerbahçe'den gitmemeliydi
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Birde geçebilseydik süper olurdu...
Övümüze bakacaz ....Zico keşke gitmeseydi ama kendine 2 kat zam yapmayı düşününce gitdi....
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Lampard Türk futbolunu Chelsea'de iyi bilir. Lampard esasında BEŞİKTAŞIMIZ'ın İngiltere'de 2-0 yendiğimiz maçı da unutmamıştır muhakkak. Hemde 50. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığımız bir maç. Geçmişi Lampard çok iyi bilir o maçı zira o maçtaki yüz ifadeleri beni gülme krizlerine sokmuştu.

Gollerimiz;


 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kim unutur o maçı Süper bir Galibiyetdi Ama öyle Önemli maç değildi...
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Tabii unutmazlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
365
Doğuş Pertez
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
ANIL
Cevap
6
Görüntüleme
402
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior


Üst Alt