Chelsea evinde harika: 4-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Chelsea evinde harika: 4-1


[h=2]Maviler, Stamford Bridge'de Norwich'i konuk etti, rakibini Torres, Lampard, Hazard ve İvanovic'le 4-1 mağlup etti. Bu zevkli mücadeleyi, maçı yerinde izleyen tek Türk gazeteci Edip Adanır yazdı.[/h]
Di Matteo ve Chris Hughton bu maçtan önce 2010 senesinde karşı karşıya geldiler.West-Brom hocası Di matteo Newcastle'ın başında olan Chris Hughton a karşı 3-1 galip geldi ve maçtan sonra Hughton kovuldu. Bugün tekrar karşı karşıya geldiler. Di Matteo'nu Chelsea'si çok rahat bir oyundan sonra ilk golü yemelerine rağmen maçtan 4-1 'lik skorla ayrıldı. Maça hızlı başlayan Chelsea Torres'in kaleciyle karşı karşıya kalıp kaybettiği pozisyondan sonra 11'ci dakikada kalesinde golü gördü.Hoolalan ortaladı Barnett indirdi Holt durumu 0-1 yaptı.14'cü dakikada İvanoviçin ortasına Torres kafayı uzattı 1-1. 22. dakikada Mata ortaladı Torres röveşata yapmak istedi dönen top Lampard'ın önüne düştü düzgün vuruşu Chelsea'yi 2-1 öne geçirdi.

İşte Mata faktörü

Bugün golle sonuçlanan yedinci asistini yaptı fakat İspanya Milli Takımı'nda Del Bosque ona yer bulamıyor. Ne derler bizde olsa 'CHELSEA KASABI' 31. dakikada pası verdi Hazard durumu 3-1'e getirdi. Devre bu sonuçla biterken bugün canlı seyrettiğim Norwich bu şekilde oynarsa küme düşmeye namzet bir takım olmaktan kurtulamaz kanaati uyandı bende.

Konuk ekip yanıltmadı

Norwich beni yanıltmadı. Futbol olarak sahaya hiçbir şey koyamadılar. Chelsea antrenman havası temposuyla oynadığı maçta maçın yıldızı Mata'nın asistinde İvanoviç'in golüyle durumu 4-1 yaptı. İki takım arasında büyük kalite farkı var. Torres istediği kadar gol kaçırsın bir yolunu bulup karşı defansı delip golü buluyor Chelsea takımı.

CHELSEA

Cech
Ivanovic (Azpilicueta Dk.78)
Cole
David Luiz
Terry
Lampard (Ramires Dk.67)
Mata
Oscar
Mikel (Romeu Dk.82)
Hazard
Torres

NORWİCH

Ruddy
Martin
Bassong (Bennett Dk78)
Garrido
Barnett
Johnson (Pilkington Dk.68)
Howson
Hoolahan
Bennett
Tettey
Holt (Morison Dk.77)

STAT: Stamford Bridge

GOLLER:
Torres (Dk.14), Lampard (Dk.22), Hazard (Dk.31), İvanovic (Dk.76) (Chelsea), Holt (Dk.11) (Norwich)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
346
lazo009
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
492
phasan
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
470
Murat Alper
ANIL
Cevap
6
Görüntüleme
402


Üst Alt