Chelsea Bolton engelini rahat aştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Chelsea Bolton engelini rahat aştı


İngiltere Premier Lig’de Chelsea, Frank Lampard’ın hat trick yaptığı karşılaşmada Bolton Wanderers’ı deplasmanda 5-1 yendi. Bolton’da Tuncay, 75. dakikada oyuna girdi.

ngiltere Premier Lig’in 7. haftasında şampiyonluk adaylarından Chelsea, milli futbolcu Tuncay Şanlı’nın takımı Bolton Wanderers’a konuk oldu.
Chelsea, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı Sturridge(2) ve Lampard(3)’ın golleriyle 5-1 kazandı. Chelsea bu galibiyetle puanını 16’ya çıkartırken, Bolton Wanderers 3 puanda kaldı.

olton’da maça kenarda başlayan Tuncay, 75. dakikada David N’Gog’un yerine oyuna girdi. Ancak milli futbolcunun çabaları da mağlubiyeti engelleyemedi.
Chelsea karşılaşmaya fırtına gibi girdi. Henüz 2. dakikada sahneye çıkan Sturridge, topu Bolton ağlarına yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Oyunun kontrolünü elinde tutan konuk ekip, 15. dakikada Lampard’ın kaleci Bogdan’ı mağlup etmesiyle skoru 2-0’a getirdi.
Konuk ekipte ilk golün sahibi Sturridge, 26. dakikada sahneye çıkarak farkı 3’e çıkarttı: 0-3.
Bolton’u kendi sahasına hapseden Chelsea’de 27. dakikada Lampard, topu birkez daha rakip filelere yollarak takımının dördüncü kendisinin ise ikinci golünü kaydetti: 0-4.
İlk yarıda başka gol olmazken, Chelsea ilk devreyi 3-0’lık üstünlükle tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Bolton oldu. 46. dakikada Boyota, kaydettiği golle skoru 4-1’e getirdi ve ev sahibi takımın yeniden umutlanmasını sağladı.
Karşılaşmada son sözü söyleyen isim Lampard oldu. 59. dakikada bir gol daha atan tecrübeli yıldız, takımını 5-1 öne geçirirken hat trick yaparak maça da damga vurdu.
Maçın 75. dakikasında Bolton’da milli futbolcu Tuncay Şanlı, N’Gog’un yerine oyuna girdi.
Kalan sürede başka gol olmazken, Chelsea sahadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı.

FULHAM: 6 - QUEENS P.R.: 0

SWANSEA CITY: 2 - STOKE CITY: 0
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
381
Sekonet
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
433
Baydırman


Üst Alt