Gerçekleştirilen Buluşmalar Chavrash, EroL, Kalender Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Chavrash, EroL, Kalender Buluşması
Sevgili Hasan'ımızın Adana'ya gelmesi üzerine gerçekleştirdiğimiz buluşma son derece zevkli geçti. Aslında buna buluşma demeye dilim varmıyor çünkü Hasan ile olan dostluğumuz Maxicep sınırlarını aşmış durumda. Kardeşim şu sıralar evine varmış olmalı. Kendisini yeni yolcu ettik ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Bir kaç resim ve video var gecemize dair ancak bunları yarın paylaşabilirim, şuanda pek uğraşacak halim ve kudretim yok mağzur görünüz. Maxicep vesilesiyle başlayan dostluğumuz şüphesiz ki bir ömür boyu devam edecek. Tek temennim sizlerinde bu platformda bizimki gibi sağlam dostluklar, arkadaşlıklar edinmeniz.

Ekli dosyalar

Tepkiler: BLasTeaR, ' KalendeR ', Tuba.Erva ve 9 diğerleri

-efşan

Üye
Bekleriz fotoğrafları. Güzel bir buluşma olduğuna inanıyorum

DiaBLoS

Admin
Bu birbirinden değerli 3 gardaşım , 3 dostum , benim İstanbulda olduğumu biliyorlarmış . Dolayısıyla haberleşemedik .
Yoksa bensiz buluşma olur mu yahu ?

Bu hafta güzel bir buluşma düzenleyeceğimizi şimdiden bildireyim ...

Hasan ım , gardaşım Hoşgeldin yuvamıza , Şeref verdin ... Özlettin kendini de ...

Tepkiler: ' KalendeR '

Burak

Üye
resimleri bekleriz

Revengeful

Emekli Yönetici
Taş köprü diyeceğim tutmayacak

DiaBLoS

Admin
Oo süpermiş bu

Bi de son resimde köprü var sanırım ne güzelmiş orası ya neresi ora Erol?

Adananın Merkez park diye adlandırılan yerin asma köprüsü( Sinanpaşa köprüsü ) Pınar orası ... Yaylıdır ... Orada yürürken sallanırsın bir sağa bir sola ...Altıda nehir vardır ... Müthiş bir görüntüsü var gerçekten ... Yürümesi de çok zevkli ...

Biraz da başka görüntülerini göstereyim . Aydınlatmak amacıyla ...

Ekli dosyalar

Tepkiler: Burak ve minoo

minoo

Üye
O ne öyle ya Ayy bayıldım

Tepkiler: DiaBLoS

Ozan

Admin
Masallah

Tepkiler: ' KalendeR ', Burak ve DiaBLoS

minoo

Üye
Ozan, seni İstanbul'da görmek istiyoruz artık.

Tepkiler: DiaBLoS

pelın_

güzel buluşma olmuş herzamanki gibi

Reşwan

Emekli Yönetici
Dostluklarınız baki olsun bu güzel otamı beraberliğinizi paylaştığınız için sağolun arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.

Tepkiler: ' KalendeR ' ve Burak

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslarr burda inanin cok guzel dostluklar kuruluyor.Ayni askerlik arkadasi gibi candan insanlar var maxicep herseye ilk imzayi atmaya devam edicek en onemlisi dayanismayi bilen insanlari bir araya getirmek.

Tepkiler: ' KalendeR ' ve Reşwan

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyu yeni gördüğüm için geç yazıyorum biraz kusura bakmayın. Bizimkiler artık maxicep buluşması değil, dostluk buluşması. Her daim süreceği kuşkusuz bu buluşmaların ama bunu saymak istemiyorum ya yeni sazımı kutladık bir yerde; çarşamba ya da perşembe daha kral bir şey yapalım dostluğumuza yakışanından

Aynen öyle gardaş, biz, daha doğrusu ben seni İstanbul'da biliyordum o yüzden aramadım; sonraki gün de sen beni aramışsın ona da geri dönüş yapmayı unuttum.

Ben de özlemişim gardaş muhabbetinizi, dün konuştuğumuz gibi çarşambadan sonra toplanalım.

Tepkiler: DiaBLoS ve EroL

DiaBLoS

Admin

Sağlık olsun Hasan ım ... Telafi ederiz nasıl olsa... Sıkıntı yok yani ...

Tamam gardaşım Çarşamba bana uygundur ... Perşembe Halısaha maçım var 10-11 arası ... Şimdiden bilgilendireyim ...
Hafta içi haberleşiriz tekrardan . Güzel bir organize ile güzel bir buluşma olacağından şüphemiz yok ...

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla ben hastayım. İmzadaki çocuklar gibiyim aynı, çarşambaya kadar iyileşmeye çalışırım. Baştan söyleyeyimde sonra kargaşa çıkmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...