ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi iskenlii' Alıntı: bunların yarısı boş Genişletmek için tıkla ... Galiba Dosya İndirmesini Bilmiyorsun Link Burda Championship Manager TFF Süper Lig (Türkçe).rar
iskenlii' Alıntı: bunların yarısı boş Genişletmek için tıkla ... Galiba Dosya İndirmesini Bilmiyorsun Link Burda Championship Manager TFF Süper Lig (Türkçe).rar
rsxlmz Üye ustam bu oyunun u600 için uyarlanmış uzantılısı yokmu bende bi jad programı var ama işe yaramıyor
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi rsxlmz' Alıntı: ustam bu oyunun u600 için uyarlanmış uzantılısı yokmu bende bi jad programı var ama işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... Maalese Samsunglardaki Jad Sorununu Bu Oyunda Henüz Halledebilen Çıkmadı
rsxlmz' Alıntı: ustam bu oyunun u600 için uyarlanmış uzantılısı yokmu bende bi jad programı var ama işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... Maalese Samsunglardaki Jad Sorununu Bu Oyunda Henüz Halledebilen Çıkmadı
CHoCoL4T3 Üye benim telefon 240x320 olduğu için oynayamıyorum ama arkadaşım da vardı o da herhalde bu konudan indirmiş... saolasın...
benim telefon 240x320 olduğu için oynayamıyorum ama arkadaşım da vardı o da herhalde bu konudan indirmiş... saolasın...
iskenlii Üye Teşekür Ederim KArdaş :d --------------- Ekleme --------------- Tamam KArdeşim Soğulasın
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi ibrahimismail' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... & schumici' Alıntı: abi süper yaaa Genişletmek için tıkla ... & iskenlii' Alıntı: Teşekür Ederim KArdaş :d --------------- Ekleme --------------- Tamam KArdeşim Soğulasın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Yorumlarınız İçin Sizlerde Saolun Arkadaşlar n:
ibrahimismail' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... & schumici' Alıntı: abi süper yaaa Genişletmek için tıkla ... & iskenlii' Alıntı: Teşekür Ederim KArdaş :d --------------- Ekleme --------------- Tamam KArdeşim Soğulasın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Yorumlarınız İçin Sizlerde Saolun Arkadaşlar n:
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi rapedox' Alıntı: asdas Genişletmek için tıkla ... Saçma Sapan Şeyler Yazmayalım Arkadaşlar
shadowsluck Üye emegine tesekkurler arkadas ama allah rizasi icin bana SAMSUNG U600 icin uygun bir menejer oyunu koyun suraya.20 tane manager oyunu indirdim bu siteden 1 tanesi bile olmuyor.hata veriyor oyunu acarken. --------------- Ekleme --------------- delirecem yahu..allah rizasi icin arkadasim.
emegine tesekkurler arkadas ama allah rizasi icin bana SAMSUNG U600 icin uygun bir menejer oyunu koyun suraya.20 tane manager oyunu indirdim bu siteden 1 tanesi bile olmuyor.hata veriyor oyunu acarken. --------------- Ekleme --------------- delirecem yahu..allah rizasi icin arkadasim.