hereklitoz Üye Konu Sahibi hayaletkral01' Alıntı: ama hatalı biçim çıktı :S offff ya bi menejerliktede sorun cıkmasın :S Genişletmek için tıkla ... hatalı çıkmaması gerkiyor ben çok oynadım hala da oynuyorum alt lig takımlarıyla oynarken bir süre sonra sorun çıkıyor bazen ama normalde hiç bir problem yok ben çatır çatır oynuyom çıktığı günden beri --------------- Ekleme --------------- gokberkgovercin' Alıntı: Fifa Manager 2010'un yerini tutabilecek mi acaba ? Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... bunda takas falan var fifayı pek bilmiyorum ama bu versiyon hoş olmuş cm 2009'dan tek farkıysa güncelş kadrolar olmuş
hayaletkral01' Alıntı: ama hatalı biçim çıktı :S offff ya bi menejerliktede sorun cıkmasın :S Genişletmek için tıkla ... hatalı çıkmaması gerkiyor ben çok oynadım hala da oynuyorum alt lig takımlarıyla oynarken bir süre sonra sorun çıkıyor bazen ama normalde hiç bir problem yok ben çatır çatır oynuyom çıktığı günden beri --------------- Ekleme --------------- gokberkgovercin' Alıntı: Fifa Manager 2010'un yerini tutabilecek mi acaba ? Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... bunda takas falan var fifayı pek bilmiyorum ama bu versiyon hoş olmuş cm 2009'dan tek farkıysa güncelş kadrolar olmuş
hereklitoz Üye Konu Sahibi elano12' Alıntı: bunun turkcesı yok mu? Genişletmek için tıkla ... şu anda türkçesi yok maalesef
BeSiKTaSLl Üye saol var ol arkadas bir de 2010 a Beşiktaş ın eklenmesi daha bi harika oldu ellerine emegine saglık
zafer0606 Üye Championship Manager 2010 240x320 nokia n73 için arkadaslar sitede yeniyim link bulamadım yardımcı olurmusunuz
Championship Manager 2010 240x320 nokia n73 için arkadaslar sitede yeniyim link bulamadım yardımcı olurmusunuz