Championship Manager 2009 çıktımı

Sponsorlu Bağlantılar

ThePun1sher

Üye
    Konu Sahibi
Championship Manager 2009 çıktımı
Arkadaşlar Chapmionship 2009 çıktı mı ya da çıkacak mı bileniniz var mı?

umt1905

umt1905

Üye
Nisanda çıkacak.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Henüz CM 2009 hem PC hemde MOBİL sürümü çıkmadı. Kesin bir tarih yok.

papa72

Üye

çıkmış beyler burda gösteriyo lakin ücretli...

hereklitoz

hereklitoz

Üye
yavvv arkadaşlar sitesinde çıktı diye yazıyor 5euro fiyat falan yazmış
ah ulan fakirliğin gözü kör olsun

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Boş yere para verip indirmeyin elimize düşmek üzere...:ehe

zMrLEEalex

zMrLEEalex

Üye
baba haklı, yakında düşer forumlara, hepimiz dört göz sekiz kulak etrafa bakınıyoruz düştüğü gibi burada, eminim :oke:

ibrahim539

ibrahim539

Üye
peki pelirli bi tarih varmı

rsxlmz

rsxlmz

Üye
aslında 5 euro bi şey degil ama bunu satın almak için sanırım cepten internete giriyorsun.. yada bilgisayardan kredi kartıyla alısveris yapman lazım ikiside bende yok ne yazıkkii...kaç ay oldu cıkalı ama halen piyasaya düşmemiş...nerde o eski korrsanlar...daha albüm cıkmadan film vizyona girmeden elimize gecerdi :=) ama artık aylarca bekliyoruz bi şeyin korsanına sahip olmak için ( kesinlikle hakaret amaclı söylemedim bunları sakın yanlış anlamayın )

Hellboy®

Hellboy®

Üye
aslında 5 euro bi şey degil ama bunu satın almak için sanırım cepten internete giriyorsun.. yada bilgisayardan kredi kartıyla alısveris yapman lazım ikiside bende yok ne yazıkkii...kaç ay oldu cıkalı ama halen piyasaya düşmemiş...nerde o eski korrsanlar...daha albüm cıkmadan film vizyona girmeden elimize gecerdi :=) ama artık aylarca bekliyoruz bi şeyin korsanına sahip olmak için ( kesinlikle hakaret amaclı söylemedim bunları sakın yanlış anlamayın )
evet haklısın ya aylardır bu oyunu beklıyorum daha düşmedı pıyasaya :S

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaşlar bu oyunun s60 v3 ü forumumuza eklendi ama s60 v2 si yok yani hiçbir yerde bulamadım zaten Eidos'danda s60 v2 ile ilgili bir haber ve açıklama yok ama oyun varsa piyasaya düştüğü an Maxicepte olacak......

dg10

Üye
bende var oynuyorum

acihat07

Üye
çıktı yeni ver dim siteye...

ogaaz

Üye
siteye bu oyunu bekleriz bulan var mı beyler

--------------- Ekleme ---------------

2010 unu yani 2009 değil

Üst Alt