Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CFW yüklerken J.A.F de hata verdi (Acil Yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anticrazy
Üye
Konu Sahibi
CFW yüklerken J.A.F de hata verdi (Acil Yardım)
CFW yüklerken tam tamamlandi diyor Telefonda Beyaz ekran kapandıktan sonra CMT sifirlanıyor diyor tel yeniden acılıyor acılmadan geri kapaniyor sonrada hata veriyor ne telefon acılıyor nede CFW yüklüyor
RESİM :
FPlayer
Üye
Aynısı bana oldu şimdi!
suana06
Üye
Usb bilgisayarın ön tarafına mı takılı yada telefonun şarjı mı yok ?
hata şu yani bilgisayar telefonu kayediyor.Bağlantıda sorun var
ömercaparoglu
Üye
arkadaşlar ben de bu işlemi yapıyordum işlem sonunda telefonun ekranında garip ışıklar yandı sonra kapandı bidahada açılmadı telefon açma tuşuna basınca titriyor sadece tekrar yükleme yapıyorum gene aynı şeyler oluyor nerde ne hatası yapıyorum anlamadım bi bilen varsa lütfen yardım edin telefon kapalı durumda şuan 05056158161 [email protected]
kzceao
Üye
ömercaparoglu kardeşim telefonunun şarjını tamamla sonra bataryayı çıkar girş yerlerine üfle sertçe temizlemeyi biliyosan bataryanı temizle giriş yerlerini sonra telefonunu data kablosuyla pcye bağla masaüstü pc kullanıyosan arkadaki usblere tak sonra flashla jaf işlemini harfiyen uygula bide rm-xxx bu kısma dikkat et telefonun 5800 ise rm356 olacak ve c0r v0x uda dosyalarına dikkat et eğer indirmede veya dosyada sıkıntı varsa ondan çalıştırmyo olabilir aldığın hatayı resimli olarak koyarsan uzman arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir.Geçmş olsn düzelir ...
ömercaparoglu kardeşim telefonunun şarjını tamamla sonra bataryayı çıkar girş yerlerine üfle sertçe temizlemeyi biliyosan bataryanı temizle giriş yerlerini sonra telefonunu data kablosuyla pcye bağla masaüstü pc kullanıyosan arkadaki usblere tak sonra flashla jaf işlemini harfiyen uygula bide rm-xxx bu kısma dikkat et telefonun 5800 ise rm356 olacak ve c0r v0x uda dosyalarına dikkat et eğer indirmede veya dosyada sıkıntı varsa ondan çalıştırmyo olabilir aldığın hatayı resimli olarak koyarsan uzman arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir.Geçmş olsn düzelir ...
aynı sorun bende de var şimdi nasıl helledeceğimizi bilen var ise lütfen yardım etsin
ogzhnoTr
Üye
arkadaşlar düşük versiyon atıyorsunuz aynısı banada olmuştu en son çıkan ofw yi flaşladım düzeldi
semih_4112
Üye
ya arkadaşlar mal gbi kaldım tel kapandı nolcak şimdi x6 rm-551 tel
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunz
DaNq3rB0y
Üye
navifirmden son versiyon dosyalarını indir tabi ofw kullanıyorsan ondan sonra bu yöntemle eksiksiz yaparsan cfw sorunsuz şekilde yüklenecektir JAF v.1.98.62 Türkçe ve Kullanımı - Sayfa 2