CFW Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
CFW Yardım?
Arkadaşlar forumda ki cfwleri pek beğenmedim.Beğenmedim derken hoşuma giden yönleri kadar.Gitmeyen yönleride oldu.Şimdi sorunum arkadaşlar.

1- http://www.maxicep.com/modifikasyon...es-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html bu konudaki modlerı indirdim.C5-03 ofw'sine yükledim.Sonrada paket haline getirdim.Şimdi bu fw oldumu.Başka birşey yapmam gerekiyor mu?Örneğin telefonunuu hackleme modu var onu doğrudan rofs2 dosyasının içine attım.

2- Nokia Firmware Cleaner ile Fw'de ki Quick Office vb. gereksiz uygulamaları kaldırmak istedim.Ancak bir türlü rofs2 dosyasının yolunu bulamıyor.O silinecek bileşenlerde ki tik işareti yok.

Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.!

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
önce navifirmden kendi telefonuna uygun yazılımı indir sonra core dosyasının kilidini kır daha sonra rofs2yi nfe aç çıkart butonuna bas nfe nin bulunduğu klasöre RM-xxx_xxxxxx_PRD.ROFS2 klasörü açılcak nfc ile onun içindeki rofs2 klaasörünü göstercen nfc ile işin bitince nfe de reload from hdd butonuna basıp modları atıp paketle

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
1- Uygun yazılımı indirdim.
2- Core dosyasını kır diye birşey yazmadğı için bende bakmadım nasıl bir işlem bu.
3- NFE ile dediğini yaptım.Rm... diye bir tane klasör çıktı.Onu NFC ile göstersem bile hiç birinde tik yok ..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
core dosyaının kilidini core editör ile kırıcan

rm... diye başlayan klasörün içindeki rofs2 klasörünü hedef göstercen

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
aynen

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt