cfw yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
cfw yapımı
arkadaşlar ben cfw işine girişmek istiyorum fakat bu iş nasıl yapılır bilmiyorum cfw yapabilen arkadaşlar bana bi yol gösterebilirler mi ?

xxdama

xxdama

Üye
bende bilmiyorum . Bilen arkadaşlar anlatırlar :D

kcsoft

kcsoft

Üye
kardeşim forumda video anlatımlı vardı bir bakarsanız şuan telden girdiğim için link veremiyeceğim başlığı hack modifikasyon nasıl yapılır olarak geçiyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kardeşim forumda video anlatımlı vardı bir bakarsanız şuan telden girdiğim için link veremiyeceğim başlığı hack modifikasyon nasıl yapılır olarak geçiyor

adam telefonumu nasıl hackerim diye sormamış. Nasıl kendi cfw'ımı yaparım diye sormuş.

kcsoft

kcsoft

Üye
bende biliyorum cfw için video vardı cfw nasıl modlanır onun videosu var forumda

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hiç kimse doğduğu an cfw yapmayı bilmiyor. Herkes sonradan araştırarak öğreniyor. Bende bilmiyordum. 2 aydır araştırıyorum hatta 4 kez yaptım cfw hiçbirinde telefon açılmadı şimdi ne hata yaptığımı öğrendim ve artık nasıl yapıldığını çoğu yönüyle biliyorum. Sende biraz araştır gerek bu forum olsun gerek başka forumlar olsun bir sürü bilgi var. Ayrıca kendin araştırıp deneyerek bu işi öğrenmen sana daha çok zevk verir zorluğunu anlarsın diğer türlü bütün yapacaklarını söylersek pek bir güzelliği kalmaz bu işin anlatabiliyor muyum? Yani şöyle ki armut piş ağzıma düş olmaz

kcsoft

kcsoft

Üye
hiç kimse doğduğu an cfw yapmayı bilmiyor. Herkes sonradan araştırarak öğreniyor. Bende bilmiyordum. 2 aydır araştırıyorum hatta 4 kez yaptım cfw hiçbirinde telefon açılmadı şimdi ne hata yaptığımı öğrendim ve artık nasıl yapıldığını çoğu yönüyle biliyorum. Sende biraz araştır gerek bu forum olsun gerek başka forumlar olsun bir sürü bilgi var. Ayrıca kendin araştırıp deneyerek bu işi öğrenmen sana daha çok zevk verir zorluğunu anlarsın diğer türlü bütün yapacaklarını söylersek pek bir güzelliği kalmaz bu işin anlatabiliyor muyum? Yani şöyle ki armut piş ağzıma düş olmaz

dostum sen beni anlamadın galiba ben adama yardımcı oluyorum bende o video sayesinde öğrendim herkes zor bişey sanır ama değil

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
dostum sen beni anlamadın galiba ben adama yardımcı oluyorum bende o video sayesinde öğrendim herkes zor bişey sanır ama değil

yanlış anladın ben bunu konuyu açan arkadaşa söylemiştim. Bence konu açması gereksiz internette dolu nasıl cfw yapacağı hakkında bilgi ayrıca bence çok profesyonel cfw yapılacaksa o kadar da kolay değil modların çakışma durumu oluyo, bozuk çıkma durumu oluyo bu olayı daha bugün yaşadım bazı modlar çakışıyordu sanırım telefon açılmadı.

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
zor iş

kcsoft

kcsoft

Üye
kardşim o zman kusura bakma yanlış anlamışım tabi araştırıp öğrenmek gibisi yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kardşim o zman kusura bakma yanlış anlamışım tabi araştırıp öğrenmek gibisi yok

ben şimdi direk şunu şunu yap desem yapar ama bir anlamı kalmaz bu muymuş der küçümser bu işi insanın kendi emeğiyle öğrenip yapması gibisi yok tabi ki bir yerden yardım alıp öğrenecek yoksa öğrenemez ama o yardım da bir yere kadar olmalı ki o yardım için de bir sürü konu var internette

kcsoft

kcsoft

Üye
evet aynen

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
bilen arkadaş benim o kadar vaktim yok bana bi anlatsan olmaz mı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
CFW yapmanın anlatımı olmaz. Böyle bir anlatımı hazırlayacak kişi çok yönlü karmaşık ve çok uğraş gerektiren bir işe girer. Bunu da kimse istemez. CFW yapmak bilindiği gibi mod uygula işi değildir. Mesela kendim Windows 7 olmadan CFW hazırlayamam. Çünkü CFW nin kolayca hazırlanabilmesi için Windows 7'nin klasör kopyalama özelliğini kullanıyorum. Herkes başka bir yöntem kullanır.

CFW yapımının ilk adımı kendi telefonunun orjinal FW'sini indirip Rofs2'sine, edindiğin bir kaç modu uygulamaktır. Gerisi araştıra araştıra veya kendin çözerek gelir.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
o zaman bana bu rofs u falan bş anlatsan birkaç mod öğretsen olur mu

----------Eklendi @ 17:07:18 ---------- Yazıldı @ 17:03:49 ---------yada benim tel 5250 buna bikaç değişiklik yapıp sayfaya koysan olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt