Cfw ve hack....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suana06

suana06

Üye
    Konu Sahibi
Cfw ve hack....
Hack ve cfw konusunda yardım isterseniz herturlu yardımı ister sözlü ister işitsel ister görsel ister hepsi ile size (teamwiever) den Yardımcı olurum. Msn bozuk olmasa ordanda hallederdk amma :D neyse kendinize iyi bakın yardımlara açığım hergün girer bakarım.
:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

ayman

Üye
merhaba;

benim şöyle bir sorum var.5800 xm red telefonum var.ve ben buna omega v4.5 final -c6 edition yükledim (yada flaşladım).şimdi yazılım sürümü v 40.0.021,model c6-00,tür rm-612 olarak gözüküyor.bununla ilgili herhangi bir sıkıntım yok.şimdi omega 4.6 ultimate final yüklemek istiyorum.ne yapmam gerekiyor.sadece dosyaları indirip flaşlayacakmıyım.yoksa orjinale dönüp yeni cfwyi mi yüklemem gerekiyor.kafam karışık.yada iki seçeneğim de yanlış mı.ilgilerinize teşekkür ederim...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
dosyalari indirip flashla orjinale donmeye gerek yok

ayman

Üye
teşekkürler.ilk yükleme de bayağı sıkıntı yaşamıştım.o yüzden bu sefer biraz tedirginim yanlış yapmak istemiyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teşekkürler.ilk yükleme de bayağı sıkıntı yaşamıştım.o yüzden bu sefer biraz tedirginim yanlış yapmak istemiyorum.
korkma hic birsey olmaz deneye deneye ogreeceksin mesela ilk yuklememde bende sorun yasadim dusuk surumlu cfw yukledim acilmadi telefon cok korktum bozuldu diye ama olan oldu artik deyip biraz daha ugrastim farkli bir cfw yukledim acildi telefon o zamandan beri hic sorun yasamadim cfw yukleme konusunda

suana06

suana06

Üye
    Konu Sahibi
Konu Benimdi sanıyordum :D

joker.lg

joker.lg

Üye
Hack ve cfw konusunda yardım isterseniz herturlu yardımı ister sözlü ister işitsel ister görsel ister hepsi ile size (teamwiever) den Yardımcı olurum. Msn bozuk olmasa ordanda hallederdk amma :D neyse kendinize iyi bakın yardımlara açığım hergün girer bakarım. :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:
slm benim n 97 mini telim var bu siteye kayıt olduktan sonra hack leri farkettim bir program buldum ama bende bilgisayar olmadığı için tlı hackleyemedim deli olacam nasıl yapıldığını da bilmiyorum bana yardımcı olabilir misin ? ? Bana mesajla da yollayabilirsin cevabı çünkü bu yazdığımı bulana kadar ölüyorum :)

suana06

suana06

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar şart kardesm :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
slm benim n 97 mini telim var bu siteye kayıt olduktan sonra hack leri farkettim bir program buldum ama bende bilgisayar olmadığı için tlı hackleyemedim deli olacam nasıl yapıldığını da bilmiyorum bana yardımcı olabilir misin ? ? Bana mesajla da yollayabilirsin cevabı çünkü bu yazdığımı bulana kadar ölüyorum :)
burayı dene çok basit :oke:www.maxicep.com/symbian-3-sistem-mo...ari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

----------Eklendi @ 22:24:34 ---------- Yazıldı @ 22:23:53 ----------

www.maxicep.com/symbian-3-sistem-mo...ari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

----------Eklendi @ 22:24:57 ---------- Yazıldı @ 22:24:34 ----------

bilgisayar şart kardesm :D
emin misin?

joker.lg

joker.lg

Üye
bu hack i yaptım sertifika için galiba :)

----------Eklendi @ 07:37:28 ---------- Yazıldı @ 07:30:10 ----------

simdi ben bir exe dosyası indirdim kuzenimin bilgisayarına yükledim ondan sonra şifre falan istedi girdim şifresini ama sonra yapamadım peki buna yardım edebilir misin ?

ayman

Üye
merhaba;

şimdi ben yeni bir cfw yükleyecem ama dosyaları V52.0.101 e göre mi yoksa V52.0.007 egöre mi indireceğim.eski versyonumu hatırlamıyorum.yardımlarınızı bekliyorum...

suana06

suana06

Üye
    Konu Sahibi
şimdiki versiyonun ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt