cfw üstüne cfw flash?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
cfw üstüne cfw flash?
merhaba Bende orjinal belle vardı cfw kurmak istedim ve ilk denememde sorunsuz kuruldu bugün farklı bir cfw dosyasını kurmaya denedğmde flash işlemine başlamadan sürekli hata veriyor üç farklı pc de aynı yerde üç farklı hata verdi ... Acaba cfw üstüne cfw kurulmuyor mu? Yoksa önce downgrade mı yapmam gerekirdi?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kurulabiliyor. Options de orda kırmızı bişey varsa onu delete de. Öyle dene bide.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ne hatası verdi görüntü yardımıyla veya yazıyla yazabilirsen daha çabuk yardımcı olabilirim.

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi 3 pcde denedim. hepsinde starting flashing yazısında kaldı flash atmadı ve telefon dead olmadı.1. pcde usb port hatası verdi usb 1.1 de denemeyin diyordu sanırım arka porta taktıgım halde aynı hatayı verdi 2.de aynı sekme geliyor sonra ingilizce olarak usb baglantısını kes bataryayı cıkart sonra bagla fln diyordu inglizce idare eder dediklerini yaptıgım halde devam etmedi sonra tekrar aynı seyler cancel diyene kadar bunda da telefon dead olmadı 3. pcde ne oldu tam hatırlamıyorum o sırada cıldırmıstım sinirden

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Phoenix'in Phoenix_Service_Software_2012.04.003.47798 versiyonunu kullan. Google de arat indir mobilim link veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt