Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cfw Türkçeleştirme yi detaylı anlatacak biri var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi
Üye
Konu Sahibi
cfw Türkçeleştirme yi detaylı anlatacak biri var mı?
modderlara sesleniyorum, cfw Türkçeleştirmeyi resimli olarak anlatmaları mümkün müdür? Öyle herşeyi değil sadece işletim sistemini ve yazma dilini Türkçe yapsak yeter. ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
orjinal ofw içinden türkçe dili nokia firmvare editör ile çıkar kullanmak istediğin cfw'nin içine yine firmvare editör yardımıyla göm bu kadar
Seglopsi
Üye
Konu Sahibi
birde şöyle bir sorun var, ben türkçeleştirme işini s60v3 e bir telefon olan 5320 ye yapmayı düşünüyorum. 5800 a çok benzer işletim sistemi var. her neyse versiyon 4.13 de mesaj yazarken türkçe karakter sorunu yaşanmıyorken, 5.16 da sorun oluştu. Sorun şu ki türkçe karakter kullanıldığında 3 4 kelimeden fazla yazmak istediğinizde telefon can çekişiyormuş gibi oluyor, not defteri veya herhangi başka programda türkçe karakter kullanarak yazmada ise bir sıkıntı yok. sizce 4.13 den hangi dosyaları 5.16 ya aktarmalıyım?
yok yahu onu demedim, sorum var mesaj yazmada türkçe karakter sorunu hakkında.. yeni konu açmadım. Yukarıda yazıyor, okursan bilgin varmı onu sormuşum..