CFW Team Teklifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CFW Team Teklifi
Arkadaşlar Ozan konuyu biliyor telefonda görüşmüştük.

Rambo konularının bir kısmında içerik boşaltınca sistem tarafından otomatik olarak denetimli üyeler kategorisine alındı.
Gördüğümde çok şaşırdım.
Kendisiyle yazışmam aşağıdaki gibidir:
Praetor' Alıntı:
Rambo_FT' Alıntı:
Praetor' Alıntı:
Dostum konularının içeriklerini neden siliyorsun?

Açıkladım: http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-modderlerine-ozel-bolum-ya-da-kategori-638840.html
Yine de özel olarak konuşmak istediğim bir mesele var: Bu sitede CFW'sinin sırf indirilme sayısı artsın diye çalışan modderler var. Ben sitede kendi özel bilgilerimi paylaşarak katkıda bulunuyorum ancak sadece 1-2 CFW yapımcısı teşekkür ediyor ve destek çıkıyor. Yukarıdaki konuda modderler için gizli bölüm istedim ancak yine 1-2 CFW yapımcısı destek verdi. Diğerlerinin keyfi yerinde, bizler enayi gibi paylaşım yapıyoruz diğer 10-12 CFW yapımcısı keyfine göre kullanıyor.
Mesela, hesaplayın 10 modder aktif olarak CFW'lerine gelen yorumlara aktif halde destek veriyor. Fakat sitenin diğer hiçbir bölümlerinde bir aktiflikleri yok. Bu bir nevi sömürü değil midir? Özellikle benim Mod Arşivimi kullanıp aktif şekilde destek verenler, neden kendi tecrübelerini bize aktarmıyorlar da bizler tüm tecrübelerimizi açıktan paylaşıyoruz? Onlar sayesinde bizim yaptığımız Dünya'nın en büyük CFW projesi bile kalitesi düşükmüş gibi kalıyor. Nedeni ise diğer üyelerin tecrübelerini bize aktarmamaları...
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Amacım kesinlikle MaxiCep'e yönelik değildir. Yanlış anlaşılmasın. Üzerine "Kilitlenebilir" yazdığım konular dışında bir girişimde bulunmadım. Kesinlikle CFW konularımızı silmeyi düşünmedim.
Bu konuda teknik bilgim yok, neden insanlara açık olmayan bölüm istediğinizi tam olarak anlayamadım açıkçası.
Modder de senden duyduğum bir terim.

Konuya cevabı yazdım, Ozan ile de görüştüm özel olarak.
Birkaç gün ver, üstüne biraz tartışalım, ona göre yeni bir kategori açabiliriz.
Eskiden MaxiPDA gurubu vardı, onun gibi özel bir rütbe dahi tasarlayabiliriz, yaptığımız şeyler bunlar.

Öte yandan konunun içeriğini silmek direk siteye zarar verme kastı olarak algılanır yönetimde ve kişi süresiz olarak yasaklanır.
Ben senden böyle bir eylem gördüğüme çok şaşırdım açıkçası.
Biz bu konuyu yönetimde netleştirene kadar bir süre için herhangi bir değişiklik yapamayacaksın konularda.
Sonrasında yine eski hale alırız seni, çıkan karara göre. Ya da yeni bir üye kategorisi de yapabiliriz, bakacağız.

Kolay gelsin.

CFW Team gibi bir kategori oluşturulmasına sizler ne dersiniz?

Açıkçası gideceklerine sitemizde bu şekilde paylaşsınlar derim ben. Zira adam içerik boşalttıysa sonraki aşama olarak da gider.
Hatta sonra ara bozulursa falan, adam gönderilerek o kategori kamuya açılabilir de.

Ancak bu kadar üye çeken bir kategoride özel yer oluşturmaya gitmek bana çok saçma geliyor, o da ayrı mesele...​

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rambo_FT' Alıntı:
Bir tane üst konumu geri ekleyebilirim. Diğer kaldırdığım konuları, artık sizlerin bize ayarlayacağınız özel kategoride paylaşırım. Eğer bu kategori açılırsa tüm özgün paylaşımlarımı ve tecrübelerimi direkt aktarırım. Ancak bu kategorinin normal üyeler tarafından görülmemesi veya kategorideki konular görülse bile konuları okunamaması gerekiyor ki, amacıma ulaşayım. Yoksa zaten sitede paylaşım bölümleri var, fazlalık olmasın.

İsterseniz hangi üyelerin bu özel kategoriyi görüp görmemesi gerektiği hakkında bilgi de verebilirim. Kimlerin MaxiCep için çalıştığını kimlerin sadece hit kapma amaçlı çalıştığını çok iyi biliyorum. Taktirinize bırakıyorum.

Özet olarak isteğim; CFW yapımcılarının görebildiği bir nevi Symbian Developer kategorisi. İçerisinde projeler, beyin fırtınaları, hiç bir forumda olmayan özgün paylaşımlar ve bilgiler olacak. Normal üyeler göremeyecek. İçerden dışarı bilgi kaçırılmasına izin verilmeyecek.
Gelen cevap...

Ozan

Ozan

Admin
100 TL alıyorlar bir de CFW takımı olarak her ay, ne kadar sinir oldum bilemezsin ya.
Kendisine de yazdım daha evelsi gün 100 tl gönderdim hesaplarına ve bana iş dökümü sundu, simdi yaptıgı şeye bak terbiyesizin.

Kendisiyle konusuyorum, özel bölüm açıcaz ama açsak da benden artık çok şey bekleyemeyecek, kendi kaybetti.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen yine de üyelerle ne kadar paylaşıyor ona göre değerlendir bence.
Yani özel kategorileri olsun beyefendilerin ama sitemiz için asıl olan genel yerlerde yapılan paylaşımlar.
Genelde paylaştıkları ve getirdiği tık sayısında bir azalma olmayacaksa ne istiyorsa yapsın.

Öte yandan yaptığı eylemin bizde nasıl algılandığı hakkında fikri yok herhalde... Çıkıp küfretse daha iyiydi...

Ozan

Ozan

Admin
Azarlıyorum şu an özelden, konularını yerine getirecek sonra da istedikleri bölümleri olusturacağız ancak eksi puan aldı benden onu bildirdim. Herşey bölüm, istek, para degil. :bye2:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
İçerik silme eylemi hiç iyi olmadı onun açısından ama elimizden gelen birşeyde yok adamlar iyi kafa yoruyor göndersek ata'nın dediği gibi açığa çıkarır, laf eder, ortalığı karıştırır. İki seçenekden sadece biri var oda bölüm açmak.
Peki ne faydası olacak? onu bende düşünüyorum :hmmm bölüm içinde yapabilecekleri sadace yazışmak ve denemek olur.
"Bu şöyle olacak, şu böyle olacak, sen dosyayı ekle ben deniyorum hemen, yok rambo olmamış burası eksik bu kodları ekle ozaman tam olur" Tamam oldu hazır konuyu hazırlayalım derler.. bölümde hazırlayıp taşıtırlar konuyu, istedikleri bundan daha fazla olamaz sanırım?
Deneme yönetici alanı gibi bir yer olsun ve moderator arkadaşlardan sadece sensation, ediz ve biz olalım diğer arkadaşlar mani olmuş gibi olmasın bi kıllık ararlar sonra.
Konu ile siz ilgilendiğiniz için şayet sormak isterseniz ramboya bunları sorabilirsiniz; Hadi hazırladı dosyayı diğer cfw modlar bunu açıp modları kendi cfw sine gömebilir! tabi bunu onlar konuyu.. yane cfw'i hazırladıktan sonra olur, hani ortada çalınacak birşey varsa her türlü çalınıyor buna engel olamaz bu gerçek.
Onun yapmak istediği...
Bölümde sadece fikir alış verişi olacak bu fikirleri anlatırken modderler dışında biri görüpte onlardan önce bu fikri alıp kendi cfw sine kullanmasın yane açılacaksa önce kendileri yapmış olsun.
Şöyle anlatayım ...Anıl bir mod yapar ramboya verir, rambo bir tane yapar anıla verir, kendi aralarında şekillendirip konularını açarlar.
Amaç destek çıkacak bir ekip oluşsun ve modları kendilerinden önce başkaları kullanmasın.

Peki sonradan çalınan modun hesabı ne olacak? cep team dan gelen mesut gibi sonra kalkıp, bu benim cfw den alınmış bunu ben yapmıştım gibi muhabbetler dönecek, şayet bu olmayacaksa sorun yok. ..Derken başka bir sorun geliyor aklıma, iki gün içinde başımıza gelen sorunu ozan bilir, upload sitesinden dosya linklerini kırmak. Konu editleme engeli çıkınca adam server'dan kaldırıyor linkleri, konular öyle başı boş duruyor.
Sonuç;
Bölümü açalım ilk onlar açsın kendi modlarını yapsınlar istedikleride bu zaten, sonradan çalınırsada sorun çıkarmasınlar.
Bazı sistemlerin kırılma işlemleri var ilerde bu olursa s^3 için kendilerini geliştirmeye başlarlar.
Şuan s60 v5 den ileri gidemiyorlar ellerinde yeni nesil telefonları yok, zaten v5 son yıllarını yaşıyor bu yıl aradan çıksa bile yeterlidir maxi için giderlerin karşılığını almış olursun en azından ve durduk yere link kırmazlar.
İlerde s^3 serisi telefon alırsalar ordan devam ederler tabi ozaman şartlar neyi gösterirse artık bakarız.

Ozan

Ozan

Admin
Özürler dilenmeye basladı tekrar yetkisini verdim düzenleyecek konularını + yeni bölüm sekillendiricez birkaç gün içerisinde

Özür dilese düzeltse de eksi puan aldıgını belirttim ve daha da üzülecek..

Ozan

Ozan

Admin
Yanlıs mı anlasıldı yada yapmak istedigi şeyi mi yaptı emin olun arkadaslar ona göre düzeltmiyorsa linkleri ve kasıtlı yaptıysa zaten banlasak da bu saatten sonra birşey farketmez banlarız gider,cfw team için adam bası 25 tl ödeme yapıyorum toplam 100 tl bu ödemeyi de askıya alıyorum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/konu-disi/sonunda-bu-da-oldu-yaziklar-olsun-690211.html

Buradaki konuda linklerin silindiğini söylüyor. Linkleri silen kişinin de kardeşi olduğunu iddia ediyor. Paylaşımlar geri döndürülemeyecek yani :s Furkan'ı banlarsak çok büyük tepki görürüz. Rütbesini alalım ve yapılan ödemeyi keselim bence. Furkan takımın beyniydi, o artık bu işlerle uğraşmayacaksa Maxi CFW rütbesinin bir manası da kalmadı. Diğerleri tek başlarına CFW çıkaramıyorlar.

Konuları ne yapalım? çöpe mi alalım?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayır konuları çöpe almayalım önce ramboyu sıkıştırayım linkleri düzenlesin olursa olmazsa sadece konuları kapatalım 1000 üzerinde hit ve etiket almış konuları kilitlemiyoruz.
Paylaşılan arşivin çoğu diğer arkadaşlarında da mevcut bi şekilde upload etsinler yada dondurdukları hesabı geri açsınlar gerekli istekleri belirtirim olmayacak gibiyse cfw takımına son veririz, devam edebileceklerini söylerseler bırakırız tepki alırsa birde onlarla uğraşması uzun sürer :vur bi grubu hallettik diğeri başlıyor.

Ozan

Ozan

Admin
Furkan a pm attım kasıtlı yada kasıtsız düzeltmesi gerektigini söyledim hem sert hem rica ile. Dönüşünü buraya yazarım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Furkan medifire linklerini tekrar paylaşıma açtı ancak forumu bıraktığını açıkladı. Kendisine blog sitesi açmış. CFW takımının rütbelerini alalım grup dağıldı. Grup içinden Anılbaran yönetici olarak foruma katkı sağlamaya devam edebilir. Kendisine symbian bölümleri ve cep telefonu genelden yetki verelim. Benim görüşüm budur.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve Reşwan
Ozan

Ozan

Admin
Aynen öyle Erol, yönetimde tartısıp karara baglayalım. Ben olumlu bakıyorum yönetimde de konu açmışsınız gerçi.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt