Praetor
Emekli Yönetici
CFW Team Teklifi
Arkadaşlar Ozan konuyu biliyor telefonda görüşmüştük.
Rambo konularının bir kısmında içerik boşaltınca sistem tarafından otomatik olarak denetimli üyeler kategorisine alındı.
Gördüğümde çok şaşırdım.
Kendisiyle yazışmam aşağıdaki gibidir:
CFW Team gibi bir kategori oluşturulmasına sizler ne dersiniz?
Açıkçası gideceklerine sitemizde bu şekilde paylaşsınlar derim ben. Zira adam içerik boşalttıysa sonraki aşama olarak da gider.
Hatta sonra ara bozulursa falan, adam gönderilerek o kategori kamuya açılabilir de.
Ancak bu kadar üye çeken bir kategoride özel yer oluşturmaya gitmek bana çok saçma geliyor, o da ayrı mesele...
Rambo konularının bir kısmında içerik boşaltınca sistem tarafından otomatik olarak denetimli üyeler kategorisine alındı.
Gördüğümde çok şaşırdım.
Kendisiyle yazışmam aşağıdaki gibidir:
Praetor' Alıntı:Bu konuda teknik bilgim yok, neden insanlara açık olmayan bölüm istediğinizi tam olarak anlayamadım açıkçası.Rambo_FT' Alıntı:Praetor' Alıntı:Dostum konularının içeriklerini neden siliyorsun?
Açıkladım: http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-modderlerine-ozel-bolum-ya-da-kategori-638840.html
Yine de özel olarak konuşmak istediğim bir mesele var: Bu sitede CFW'sinin sırf indirilme sayısı artsın diye çalışan modderler var. Ben sitede kendi özel bilgilerimi paylaşarak katkıda bulunuyorum ancak sadece 1-2 CFW yapımcısı teşekkür ediyor ve destek çıkıyor. Yukarıdaki konuda modderler için gizli bölüm istedim ancak yine 1-2 CFW yapımcısı destek verdi. Diğerlerinin keyfi yerinde, bizler enayi gibi paylaşım yapıyoruz diğer 10-12 CFW yapımcısı keyfine göre kullanıyor.
Mesela, hesaplayın 10 modder aktif olarak CFW'lerine gelen yorumlara aktif halde destek veriyor. Fakat sitenin diğer hiçbir bölümlerinde bir aktiflikleri yok. Bu bir nevi sömürü değil midir? Özellikle benim Mod Arşivimi kullanıp aktif şekilde destek verenler, neden kendi tecrübelerini bize aktarmıyorlar da bizler tüm tecrübelerimizi açıktan paylaşıyoruz? Onlar sayesinde bizim yaptığımız Dünya'nın en büyük CFW projesi bile kalitesi düşükmüş gibi kalıyor. Nedeni ise diğer üyelerin tecrübelerini bize aktarmamaları...
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Amacım kesinlikle MaxiCep'e yönelik değildir. Yanlış anlaşılmasın. Üzerine "Kilitlenebilir" yazdığım konular dışında bir girişimde bulunmadım. Kesinlikle CFW konularımızı silmeyi düşünmedim.
Modder de senden duyduğum bir terim.
Konuya cevabı yazdım, Ozan ile de görüştüm özel olarak.
Birkaç gün ver, üstüne biraz tartışalım, ona göre yeni bir kategori açabiliriz.
Eskiden MaxiPDA gurubu vardı, onun gibi özel bir rütbe dahi tasarlayabiliriz, yaptığımız şeyler bunlar.
Öte yandan konunun içeriğini silmek direk siteye zarar verme kastı olarak algılanır yönetimde ve kişi süresiz olarak yasaklanır.
Ben senden böyle bir eylem gördüğüme çok şaşırdım açıkçası.
Biz bu konuyu yönetimde netleştirene kadar bir süre için herhangi bir değişiklik yapamayacaksın konularda.
Sonrasında yine eski hale alırız seni, çıkan karara göre. Ya da yeni bir üye kategorisi de yapabiliriz, bakacağız.
Kolay gelsin.
CFW Team gibi bir kategori oluşturulmasına sizler ne dersiniz?
Açıkçası gideceklerine sitemizde bu şekilde paylaşsınlar derim ben. Zira adam içerik boşalttıysa sonraki aşama olarak da gider.
Hatta sonra ara bozulursa falan, adam gönderilerek o kategori kamuya açılabilir de.
Ancak bu kadar üye çeken bir kategoride özel yer oluşturmaya gitmek bana çok saçma geliyor, o da ayrı mesele...

bölüm içinde yapabilecekleri sadace yazışmak ve denemek olur.
Furkan'ı banlarsak çok büyük tepki görürüz. Rütbesini alalım ve yapılan ödemeyi keselim bence. Furkan takımın beyniydi, o artık bu işlerle uğraşmayacaksa Maxi CFW rütbesinin bir manası da kalmadı. Diğerleri tek başlarına CFW çıkaramıyorlar.
bi grubu hallettik diğeri başlıyor.
konuda bahsettiği 1 adet yönetici de kendisi olacak galiba. Benim gözümde artık bitmiştir Furkan. Adeta çocuk oyuncağına çevirdi bu işleri. Eğer gerçekten Maxicep için bir şeyler yapmak istiyorsa üye olarak da yapabilir.