CFW problemi | Yardım |

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
CFW problemi | Yardım |
Öncelikle Merhaba.

Forumda biraz kargaşa yarattım galiba bu konu için ufak bir problem ama İlk kez cfw ve Flash yöntemlerini denediğimden dolayı bu konuda biraz cahil kalıyorum.

Problem şöyle ; C6-00 RM-612 için WP Apollo w8 CFW sini Flashladım telefonuma , herhangi bir problem yok buraya kadar FW gayet iyi çalışıyor bir problem dışında .
Bu problemde ŞARJ ŞEBEKE gibi ibarelerin bulunduğu bar malesef gözükmüyor. Şunu da belirteyim daha öncesindede Belle FW sini atmıştım üzerine flashladım ama bundan kaynaklandığını zannetmiyorum yine de belirtmek istedim. Benim ricam şudur ; bahsettiğim bar ın belle modunu rm-612 ye uyumlu bir şekilde FW ye atabileceğim bir dosya halinde upload verebilirse birisi içerisindeki dosyaları değiştirip tekrar flashlayabilirim. daha basit bir yöntemi mevcutsada yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Rompatcher yamalarin hepsini kapat o zaman gelir.

• Beğen
Tepkiler: Mbkorkmazz
Süleyman

Süleyman

Üye
Yüklediğin fw de bar kısmı avkon mod ile kaldırılmış.
2 yol var.
1. Belle Topbar yüklersin şarj ve şebeke çubukları belle deki gibi olur. Ama bu program tam stabil değil. Önermem ama yinede karar senin.
2. Ekten avkon.dll dosyasını indir. İndirdiğin fwnin rofs2 dosyasında sys/bin içine at. Paketle ve yeni rofsu telefona flashla

Ekli dosyalar

• Beğen
Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
İlgi , alakanıza teşekkürler , hemen deniyorum :) Rom Patchler kapalı başından beri :/

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye
yok hiçbir sorun olmaz. ister direk üzerine at. ister silip at.

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle çok teşekkür ederim . Oldu :) ama şöyle bir problem var bu seferde sadece şebeke var :D

Burdaki bar gibi olmasını istiyorum , Bunun içindeki avkon.dll i atsam bi problem olurmu ? tabi içinde varsa :) birde bu yazılımın 5800 için olanı var aynı avkon.dll mevcut onunla değiştirsem sonuç pozitif olurmu ? yada yormicaksam eğer böyle bir bar hazırlamanız mümkün mü ?

Süleyman

Süleyman

Üye
bar kısmının böyle olmasını istiyorsan belle topbar uygulamasını yükleyeceksin.
benim verdiğim dosya ile normalde oldu. fakat senin kullandığın yazılımdaki temda editlenmiş.
Eğer orjinal bar istiyorsan kullandığın yazılım içinden resource/skins/ ve private/10207114/import/apps/ klasaörleri içindeki dosyaları uploadla bana gönder halledip yollayayım.

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
Vaktini araklıyorum helal et :) Hemen upload ediyorum..

Şunu da ayrıca belirteyim , orjinal yada kopya önemli değil tek istediğim şu bar gibi olsun nasıl olursa olsun da :)

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
aynen öyle :)

• Beğen
Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi

24 saat uykusuzluk , onlarca dll , yüzlerce sayfa araştırması ; bu kadar basitmiş ya ben şimdi boğaz köprüsüne gidip gelmiyorum :D

Çok teşekkür ediyorum sana :) Konu kapatılabilir . Sorun halledilmiştir :)

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
:rica:

iyiki konu açmışsınki görmüşüz :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
suleyman harbi iyi oldu dedigin batarya sebeke kaldirip belle topbar ekleyince super oldu cfw .D

anılbaran

anılbaran

Üye
Sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt