[CFW] Nokia Belle - BeLLe DeLuXe™

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akflat

Üye
    Konu Sahibi
[CFW] Nokia Belle - BeLLe DeLuXe™
[h=2][CFW] Nokia Belle - BeLLe DeLuXe™[/h]arkadaşlar site aynı birde bu cwf yi deneyebilirsiniz indirme bağlantısı ve resimler için linki veriyorum
resimler için

indirme bağlantısı

djkaptan

djkaptan

Üye
denedinizmi türkçe dil desteği varmı acaba ?

aliosman166

aliosman166

Üye
hangi telefon için onu da yazsaydın..

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
N8 için yazıyor

akflat

Üye
    Konu Sahibi
denedim arkadaşım şu an zaten bu cwf,yi kullanıyorun hiç bir problem yok ve bunun gibi elimde bir n8 için modifiye cwf daha var onun ismide NOKIA N8 DKP BELLA ALIENWARE NEMESIS sıradışı mükemmel görsel artı yüzlerce program ve widgetler oyunlar hepside yeni eğerki isterseniz torrent linkini verebilirim

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Sen Bunu Nasıl Kurdun Telefona Ne Ettiysem Her Seferinde Telefon Boot Ekranında Kalıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
denedim arkadaşım şu an zaten bu cwf,yi kullanıyorun hiç bir problem yok ve bunun gibi elimde bir n8 için modifiye cwf daha var onun ismide NOKIA N8 DKP BELLA ALIENWARE NEMESIS sıradışı mükemmel görsel artı yüzlerce program ve widgetler oyunlar hepside yeni eğerki isterseniz torrent linkini verebilirim
elindeki cfw bundan farklı o zaman bu ve dediğin diğeri türkcelermi sen hangisini tercih ediyorsun hangisini kuralım diğerinin linkini verirsen kuralım kardeşim şuan bende şahin beyin 907 var buda güzel ama çok geörsel demişsin denemek isterdim

wherease

Üye
yükledim ancak sıkıntılı bir cfw iconların bazıları açılmıyor ve çok kasıyor yüklemeye değmez bence yinede teşekkürler...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Telefon gereğinden fazla kasar ve RAM i yeterince kullanamazsınız. O kadar Uygulamayı Bilgisayara yükleseniz çöker :)

akflat

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum bende herhangi problem yok ilk önce hafıza kartını çıkar depo hafızasını biçimlendir telefonunada hard format at birde öyle yükle bakalım benim telefonda ne bootta kalıyor nede kesma var gayet rahat çalışıyor

BreakerZote

BreakerZote

Üye
valla dostum bende herhangi problem yok ilk önce hafıza kartını çıkar depo hafızasını biçimlendir telefonunada hard format at birde öyle yükle bakalım benim telefonda ne bootta kalıyor nede kesma var gayet rahat çalışıyor

Olmadı

akflat

Üye
    Konu Sahibi
o zaman arkadaşım NOKIA N8 DKP BELLA ALIENWARE NEMESIS önereceğim ama cwf toplam boyutu 2.12 gb yani sadece emmc depo hafızası 1.87 gb senin telefon nasıl kaldırır bilemiyorum bu cwf,yi hani linki vereyim diyorum ama senin gibi problem olacak diye veremiyorum

davut56

Üye
kardeşim şu linki verebilir misin indiremedim bir türlü.. ingilizce var mı ayrıca ?

akflat

Üye
    Konu Sahibi
evet ingilizce var ayrıca torrenten indirebilirsin [32][]=652 bu linkte var kardeşim yalnız ne haltsa birinci mesajımdaki link ten [h=2][ CFW ] N BELLeight (111.030.0609) bunu indiremedim dropbox linkinden inmiyor alternatifinide bulamadım[/h]

- - - Eklendi - - -

evet ingilizce var ayrıca torrenten indirebilirsin http://www.t411.me/torrents/search/?search=&subcat=625&term[32][]=652 bu linkte var kardeşim yalnız ne haltsa birinci mesajımdaki link ten [h=2][ CFW ] N BELLeight (111.030.0609) bunu indiremedim dropbox linkinden inmiyor alternatifinide bulamadım[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt