cfw kurma hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
cfw kurma hakkında
arkadaşlar ben telefona cfw kurmak istiyorum ama indirdiğim dosyaların boyutu 100 mb aşıyor bunları 70 mb telefon hafızasına nasıl atacağım ki bilgili olanlar yardım edebilirmi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
anlaşılan pek bir bilgin yok. telefon hafızasına atma diye bir durum yok. indirdiğin dosyaları jaf la flashla. jaf ın nasıl kullanıldığını bilmiyorsan forumda nasıl kullanacağın mevcut. :oke:

anık

Üye
    Konu Sahibi
C program files falan diye bir klasör oluşturun diyor o zaman bu klasörü nereye oluşturacağım

joker.lg

joker.lg

Üye
civciv jaflama nasıl yapılır diye bir anlatım var şa burda konuya giden linki yazar misin ordan bakalım ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
haa şimdi anladım sen phoneix li kuruluma bakmışsın. bak bilgisayarında olması gerekenler pc suite programı, cfw dosyaları, jaf...

1- ilk olarak telefonunu kapat ve bilgisayarına usb ile bağla masaüstü kullanıyorsan arkadaki girişlere tak.
2- jaf programını rar dan çıkart ve orada söylenenleri yap. en son klasörde sadece çalıştır ve go de yazar. dediğini yap jaf programı açılcak.
3- bb5 e tıkla. offline ı seç.
4-seçtikten sonra sırasıyla dead usb manual flash ve factory set i de seç.
5- mcu yazan yere tıkla c0r yazan dosyayı seç. eğer dosyayı bulamazsa dosya uzantısı c00 diye kaydedilmiştir. onu c0r yap.
6-ppm yazan yere tıkla rofs2 dosyasını seç.
7- ape variant a tıkla uda.fpsx dosyasını seç.
8- ardından flash a bas.
9- bastığın anda bir uyarı gelecek. evet de. bi 15 saniye sonra bir daha uyarı gelecek. ona da evet de ve ardından telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas. uzun basma sadece bas çek.
10- sonra yüklenecek.
11- pin kodu sorduğu zaman usb yi çıkarabilirsin

NOT: TELEFONUNUN SÜRÜMÜNE UYMLU YAZILIMI İNDİR. DÜŞÜK VERSİYONLU İNDİRİRSEN TELEFON AÇILMAZ!

HADİ KOLAY GELSİN SANA :oke:

joker.lg

joker.lg

Üye
jaf ne ben hala onu çözemedim :) bunları yapmaya çalışacağım :)

joker.lg

joker.lg

Üye
haa şimdi anladım sen phoneix li kuruluma bakmışsın. bak bilgisayarında olması gerekenler pc suite programı, cfw dosyaları, jaf... 1- ilk olarak telefonunu kapat ve bilgisayarına usb ile bağla masaüstü kullanıyorsan arkadaki girişlere tak. 2- jaf programını rar dan çıkart ve orada söylenenleri yap. en son klasörde sadece çalıştır ve go de yazar. dediğini yap jaf programı açılcak. 3- bb5 e tıkla. offline ı seç. 4-seçtikten sonra sırasıyla dead usb manual flash ve factory set i de seç. 5- mcu yazan yere tıkla c0r yazan dosyayı seç. eğer dosyayı bulamazsa dosya uzantısı c00 diye kaydedilmiştir. onu c0r yap. 6-ppm yazan yere tıkla rofs2 dosyasını seç. 7- ape variant a tıkla uda.fpsx dosyasını seç. 8- ardından flash a bas. 9- bastığın anda bir uyarı gelecek. evet de. bi 15 saniye sonra bir daha uyarı gelecek. ona da evet de ve ardından telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas. uzun basma sadece bas çek. 10- sonra yüklenecek. 11- pin kodu sorduğu zaman usb yi çıkarabilirsin NOT: TELEFONUNUN SÜRÜMÜNE UYMLU YAZILIMI İNDİR. DÜŞÜK VERSİYONLU İNDİRİRSEN TELEFON AÇILMAZ! HADİ KOLAY GELSİN SANA :oke:
bak dediğin her seyi yaptım ama tel not found dıyor ne yapayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt