CFW den OFW Ye Dönme Ve Dead Phone Flash Atma (Resimli Anlatım)

Konu Sahibi
Hocam simdi bende c6 cfw yüklü bu uygulama ile orjinal fw ye geri döndürebilir miyim? Navifırm deki gbi product code gereklimi Bu Cfw Ofw isini tam çözebilmis değilim. Tesekkürler.

Evet dönebilirsin... CFW Custom Firmware OFW ise Orijinal Firmaware...

Hocam eline emeğine sağlık c6 cfw den bıkmıştım orjinal fw arıyordum sayende yaptım teşekkür ediyorum.

proxy22

Üye
c5-03 Fertileceres FP2 yüklüydü bende. Bıktım ondan ve orjinal yazılıma geri dönmek istedim. Telefonu pc ye bağladım. Nokia suit üzerinden V22 ye dönmek için yazılım güncelle dedim. Telefon pin kodu istiyor, yazıyorum. Ana ekran gelince sistem hatası diyor. Ekran yanıp yanıp sönüyor. Hiç kullanamıyorum telefonu. Lütfen yardım!!!! Phoenixten falan yapmayı denedim. Firmware update e bastıktan sonra '...' butonuna basıyorum hata veriyor ((((((((

Konu Sahibi

SW Reset yapmayı dene...

proxy22

Üye
olmuyor. onda da hata veriyor. :S

vazgalli

Üye
slm ustalar.ben n8 telime demin flash yükledim işlem bitti okey yada cancel penceresi acıldı bende cancel dedim.bu esnada tel kapalıydı.usb kablosunu cıkarmadan teli acayım dedim ekranda NOKIA yazısı cıkıyor ve yanıp sönmeye baslıyo tel acılmıyor.pc de n8 görüp iptal ediyor bağlantıyı sağlıyamadım.ne yapmam gerekiyor bilen biri el altsın rica ediyorum.daha önce flash yüklemişdim ama bunda böle oldu.

abdyasar

Üye
aynı sorun bende de oluyor.. bu durumda ne yapılması gerek?

---------- Eklendi @ 17:35:16 ---------- Yazıldı @ 17:29:26 ----------

aynı sorun bende de oluyor.. bu durumda ne yapılması gerek?​

seren01

Üye
çok sağol dostum fertile ceres 2 yüklüydü sayende eski yazılama döndüm

aLykEmAL

Üye
Arkadaslar dün flash atmayı denedim. ve bu hatayı aldım

Daha sonra da bu hatayı aldım

Dead flash dada aynı hataları alıyorum ne yapmalıyım tel acılmıyor artık. Ama acma kapama tusuna bastıgımda titresimi geliyor yada pcye bagladıgımdabaglantı sesi geliyor 2-3 saniye sonra tekrar baglantının kaybolduguna dair ses geliyor.

msonra

Üye
ya ben product code tıkladığım zmn kodlar gelmiyo

Konu Sahibi
ya ben product code tıkladığım zmn kodlar gelmiyo

İndirdiğin dosyaları RM-XXX(Örnek RM-356) şeklinde telefonunun rm koduna göre bi klasğre atacaksın onuda c-program files-nokia-phoenix-products klasörüne atacaksın...

frisby77

Üye

Bu soruna çözüm bulan kimse yok mu?

maclove

Üye
Olum varya adamsınız adam oldu anlatım için çok teşekkürler emeklerinize sağlık arkadaşlar...

Bu sorunun nedeni yeni sürümden eski sürüme geçmek isteyince olur. Yeniyi eskiye çevirmek isteyince. Yani nasıl desem örneğin sizin cihazda 111.040.904 yazılım yüklü siz 111.030.609 yüklemeye çalışıyorsunuz. İşte o zaman bu hata ile karşılaşırsınız. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu sorunun nedeni yeni sürümden eski sürüme geçmek isteyince olur. Yeniyi eskiye çevirmek isteyince. Yani nasıl desem örneğin sizin cihazda 111.040.904 yazılım yüklü siz 111.030.609 yüklemeye çalışıyorsunuz. İşte o zaman bu hata ile karşılaşırsınız. Umarım anlatabilmişimdir.

bu sorun nasıl giderilebilir

Konu Sahibi

Telefonunuzda bulunan yazılımın aynısını veya daha ğstünü yüklemelisiniz veya bir şekilde downgrade yapılıyordu sanırım ...

ncan98

Üye
Kırık link

- - - Eklendi - - -

Süpersiniz valla helal olsun çok teşekkürler

buda uygulama linki moderatörler güncelleyebilir..

Konu Sahibi
link duzeltildi...