rapsy_09 Üye CFW kullanıyorum şuan için dönmeyide düşünmüyorumda ne olur ne olmaz diye elimde yedek bulundurucam.Paylaşım için teşekkür ederim.
CFW kullanıyorum şuan için dönmeyide düşünmüyorumda ne olur ne olmaz diye elimde yedek bulundurucam.Paylaşım için teşekkür ederim.
Süleyman Üye Konu Sahibi rapsy_09' Alıntı: CFW kullanıyorum şuan için dönmeyide düşünmüyorumda ne olur ne olmaz diye elimde yedek bulundurucam.Paylaşım için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... bencede en iyisi cfw.
rapsy_09' Alıntı: CFW kullanıyorum şuan için dönmeyide düşünmüyorumda ne olur ne olmaz diye elimde yedek bulundurucam.Paylaşım için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... bencede en iyisi cfw.
Süleyman Üye Konu Sahibi kezban yenge' Alıntı: 7-8 kez denedim en sonunda yapabildim.Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... o kadar uzun sürmemesi gerekiyordu aslında Rica Ederim.
kezban yenge' Alıntı: 7-8 kez denedim en sonunda yapabildim.Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... o kadar uzun sürmemesi gerekiyordu aslında Rica Ederim.
Van Hohenheim Üye Süleyman' Alıntı: c5-03 phoenix ile atılıyor Genişletmek için tıkla ... O zmn phoenixle nasıl ofw ye döncez anlatırmısın
Süleyman' Alıntı: c5-03 phoenix ile atılıyor Genişletmek için tıkla ... O zmn phoenixle nasıl ofw ye döncez anlatırmısın
Süleyman Üye Konu Sahibi batubower' Alıntı: O zmn phoenixle nasıl ofw ye döncez anlatırmısın Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/modifikasyon-aracla...-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html
batubower' Alıntı: O zmn phoenixle nasıl ofw ye döncez anlatırmısın Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/modifikasyon-aracla...-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html
Süleyman Üye Konu Sahibi öncelikle konuşmamıza dikkat edelim. Sorununa gelirsek daha açıklayıcı olur musun?
şekil_45 Üye rm 356 dosyalarını atacagın nokia klasöründen tarif edilen phoenix dosyası yok sadece pc suite adlı dosya var
rm 356 dosyalarını atacagın nokia klasöründen tarif edilen phoenix dosyası yok sadece pc suite adlı dosya var
ada965 Üye kardeşim güzel anlatmssn ama bu c: diskinde Phoenix die bi dosya bulamadım nokia pc suite ve normal nokia suite var hemce cable driver var 3ündede yok Phoenix dosyası yardımcı olurmsn sevirnmm
kardeşim güzel anlatmssn ama bu c: diskinde Phoenix die bi dosya bulamadım nokia pc suite ve normal nokia suite var hemce cable driver var 3ündede yok Phoenix dosyası yardımcı olurmsn sevirnmm