CFW den OFW ye Dönme (Resimli Anlatım)

Atacan-

Üye
Çok güzel anlatmışsın Resimlere baka baka yapıyorum.
0 hata Teşekkürler

MrTech

Üye
Bunu S40'ta Yapabilir miyiz ?

Atacan-

Üye
Mükemmel anlatım
Tekrar denedim kusur bulacakmıyım diye malesef 0 hata

telefonuma ofw yaparken kapandı ve açılmıyor neyapablirim yardımcı olursanız sevinirim

Konu Sahibi
telefonuma ofw yaparken kapandı ve açılmıyor neyapablirim yardımcı olursanız sevinirim
eğer konudaki anlatımın tek bir kelimesini bile atlamadıysanız hiçbir sorun olmaz. Bu anlatım dahilinde tekrar kurun. Yalnız unutmayın. Telefonunuz hangi telefonsa en son sürümünü flashlayın

Tepkiler: Atacan-

adar0666

Üye
tek kelime harikasın. saol kardesim hem cok güzel anlatmıssın teskkür ederim hiç bi sorun yasamadan eski sürüme döndüm

cetin48

Üye

bu konularda çok bilgilisiniz paylaşımınız için teşekkürler
benim yapabileceğim gibi bir şey değil

Konu Sahibi
bu konularda çok bilgilisiniz paylaşımınız için teşekkürler
benim yapabileceğim gibi bir şey değil

anlatımı uygulayarak herkes yapar. Sizde yaparsınız. Ama sizin durumunuz bu değil siz zaten ofw desiniz.

- - - Eklendi - - -

Atacan-

Üye
Durumu farklı olabilir ,
Hard Format atmayı bilmeyenler
Yahut yazılım yükseltemeyen kişiler içinde geçerli olmalı bu anlatım ..!!

Konu Sahibi
Durumu farklı olabilir ,
Hard Format atmayı bilmeyenler
Yahut yazılım yükseltemeyen kişiler içinde geçerli olmalı bu anlatım ..!!

zaten yazılım yüksektemeyenler içinde bu konuyu gösteriyorum

tolqa581

Üye
s.a arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce 5800 telefonuma yazılım attı arkadaş yazılım sürüm v 60.0.003 ben telefonu mu kendi yazılıma çevirmek istiyorum ne yapabilir yazılımı flaş yardımıyla attı ben simdi telefonun kendi yazılımını istiyorum yardım

Atacan-

Üye
Bu konuyu zaten arayıp bulmuşsun işte
ilk sayfayla başla Yazılanları uygulaman yeterli.Başka Extra bişey yapmana gerek yok zaten..

Konu Sahibi

kardes ben x6 da deniyorum soylediklerini ama. jaf ta benim rm-559 dosyası gozukmuyor ne yapmalıyım?? phoenix/product kısmına attım rm dosyasını ama yine gozukmuyo.