[CFW] Belle ReDesign Takımı toplanıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[CFW] Belle ReDesign Takımı toplanıyor...
Yeni bir belle CFW geliştiriyorum. Çok geniş kapsamlı olacak ve Maxicep Symbian^3 modderlarından destek bekliyorum.

Yapılacakların Listesi:
Yakında...

Takım Listesi:
The CFW Maker
Madness
OzGuRKnowN

Not: Gereksiz yorum yazmayınız.

Tepkiler: one_serhat ve zenci2323
Destek vermeye Hazırız Ozaman Yalnız CFW Pürüzsüz olacaksa Orjinali gibi oLacak. Örneğin; Redesing CWF Gibi yapımcı vs şeyler olmasın..

Konu Sahibi
ve ayrıca tüm telefonlara çıkacak symbian^3 olanlara

Tepkiler: serkanbb06 ve OzGuRKnowN

Otuz

Üye
hadi bakalım kolay gelsin

Jerkez38

Üye
madness usta kaç ay önce güya c7ye cfw yapacaktı
bu takımda öncekiler gibi olmaz inş

dücane

Üye
Simdiden tüm maxicep ailesine hayirli ugurlu olsun...

distakjo

Üye
bende katılmak isterdim ama biraz kendimi geliştirmem lazım Şu durumda size hiçbir katkı sağlayamam daha öğreneceğim çok şey var. İnanıyorumki buradaki bütün arkadaşlar aynı benim gibi, sizin gibi arkadaşlarla çalışmayı çok istiyor ve sizi destekliyor sonuna kadar

Hadi BakaLım Ozaman HayırLı oLSun..

betoner

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Umarım orjinalliği fazla değiştirilmez.

sonerrap

Üye
nokia 701 içinde yapılacakmı?

başarılar kardeşim ben de katılmak isterdim ama hiçbir fikrim yok bu konuda ayrıca vaktiniz olursa nokia 700 için de bir fw hazırlar mısınız ?

meletim

Üye
inşallah başarılı bir çalışma olur kolay gelsin şimdiden hepinize bekliyoruz cfw mizi .. ama bunuda demeden geçemeyeceğim madness ilk önce bügün ekliyorum yarın ekliyorum olmadı haftaya kesin ekliyorum oda olmadı yeni çıkmış onu geliştirip hemen yayınlıyorum modemde sorun var bugun olmadı yarın ekliyorum dediği konuya cevap versin ilk önce insanları kandırmasın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...