Cezzbedici3

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Sonuç olarak :bilmm

• Beğen
Tepkiler: ModX

'Şeref'

Emekli Yönetici
:close_tema:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hem bişeyi farkettim. Yazmam için böyle bi ilham gelmesi lazım olur ya bi anda bi parlama bi heyecan gelir dün öyleydi keyifle bi hışımla yazdım :)

İşin özü benden süpriz olarak ansızın gelsin, ben aşkla yazmış olacağımdan hem okumasıda daha tatlı olur çünkü o zaman tam kıvamı tutmuş oluyor bahsettiğiniz akıcılık manasında.
Anlaştık :)

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Hem bişeyi farkettim. Yazmam için böyle bi ilham gelmesi lazım olur ya bi anda bi parlama bi heyecan gelir dün öyleydi keyifle bi hışımla yazdım :)

İşin özü benden süpriz olarak ansızın gelsin, ben aşkla yazmış olacağımdan hem okumasıda daha tatlı olur çünkü o zaman tam kıvamı tutmuş oluyor bahsettiğiniz akıcılık manasında.
Anlaştık :)
:anlas:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bugüne kadar kimisini bir kişiye bazı kısımları henüz kimseye anlatmadığım öyle güzel şeyler anlatacağım ki size gönül pencerenizde çiçekler açacak.
Bazıları inanılmaz gelecek ama emin olun yaşamadığım tek bir kelime bile sarfetmeyeceğim. Hepsi katkısız gerçeğin ta kendisi..

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Bugüne kadar kimisini bir kişiye bazı kısımları henüz kimseye anlatmadığım öyle güzel şeyler anlatacağım ki size gönül pencerenizde çiçekler açacak.
Bazıları inanılmaz gelecek ama emin olun yaşamadığım tek bir kelime bile sarfetmeyeceğim. Hepsi katkısız gerçeğin ta kendisi..
:eller:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
2012'ye kadar dünyaya dair, yani isimler sanal ortam hayaller, 2012'den sonra daha içsel, daha manevi bir dünya..
Sanki biri roman, biri de risale olan iki kitabın birleşmesi gibi..
Yani mucizeler ileriki bölümlerde :)
Ama özde hayatta bir mucize değil midir?
Bir abim, gerçekten özel bir insan olan bir abim şöyle demişti; İnsanoğlu hep göğü araştırıyor, oysa insan kendinden habersiz. Daha kendimizdeki sırlardan habersiziz. İnsan başlı başına kendiside bir evren. Zaten insan kendini çözse evreni çözmüş olacaktır.
Ben kendimi ne kadar anlamaya idrak etmeye çalışsamda bunu başarabilmiş değilim..

Onu dinlerken ne kadar hak versem az. Cidden öyle.
Ne demiş Mevlana; Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin. Ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Bu söz herşeyi özetliyor.

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
2012'ye kadar dünyaya dair, yani isimler sanal ortam hayaller, 2012'den sonra daha içsel, daha manevi bir dünya..
Sanki biri roman, biri de risale olan iki kitabın birleşmesi gibi..
Yani mucizeler ileriki bölümlerde :)
Ama özde hayatta bir mucize değil midir?
Bir abim, gerçekten özel bir insan olan bir abim şöyle demişti; İnsanoğlu hep göğü araştırıyor, oysa insan kendinden habersiz. Daha kendimizdeki sırlardan habersiziz. İnsan başlı başına kendiside bir evren. Zaten insan kendini çözse evreni çözmüş olacaktır.
Ben kendimi ne kadar anlamaya idrak etmeye çalışsamda bunu başarabilmiş değilim..

Onu dinlerken ne kadar hak versem az. Cidden öyle.
Ne demiş Mevlana; Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin. Ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Bu söz herşeyi özetliyor.
Abi hazır formdayken şu yeni bölümü yazar mısın :islik

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Çatladın valla çatladın :ehe
Çatır çatır tam orta yerimden ve hasedimden :ehe
Hikaye kadar metin yazabiliyorsun o yüzden şi yaptıydım abi affola :islik
Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaz abi bana bakma :ehe

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Çatır çatır tam orta yerimden ve hasedimden :ehe
Hikaye kadar metin yazabiliyorsun o yüzden şi yaptıydım abi affola :islik
Bi ön açıklama gereği duydum.
Ama bi yerde yanlışın var. Yazacağım her bölüm bu hikaye kadar dediğin metnin 5-6 katı olacak :)

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
FA: Serüven

2002 yılı. Haziran ayı. Fevzi her gün yaptığı gibi yine kümesin kapısını açarak çok sevdiği küçük birer horoz olmuş civcivlerini evinin yanındaki otlak arsaya salar.
Artık kedilerden korkması gerekmesede onları seyretmekten keyif alır.

Fevzi 15 yaşında, sade bir arkadaş çevresi olan, hayalperest, genelde yalnızlığı seven bir gençtir.
Yalnızlıktan hoşlansada, dünyaya meraklıdır. Belgesellerde gördüğü güzel şehirlere hayranlık besler. Bilim ve teknolojik yayınlarda da ekranla arasında aynı hayranlık oluşur.

Küçüklüğünde de akranlarından farklı bir çocuktu. Onlar alınan oyuncaklarla oynarken, Fevzi kendi oyuncaklarını yapıyordu. Kiraz yaprağından uçan yaratık, kağıtlardan kurt, kartonları bantlayarak ejderha, otlak arsayı hayalgücüyle bir orman..

Ve Fevzi'nin ufaklık horozları için yine kümese tüneme vakti gelip çattı.
Arsa üç tarafı evle kaplı, önündeki yolu da Fevzi'nin evinin çıkmaz sokağa dönüştürdüğü kıyı köşe arka bahçe kıvamında bir yerdi. Sokakta çıkmaz olduğundan dolayı sessiz ve hep sakin.
Civcivler arsanın en arkasında toprağın yumuşak olduğu kısımda saatlerce eşelenmekle meşgul ve mutlu olsalarda ikindi vakti onlar için yuvaya dönüş anlamı taşıdığından Fevzi ufaklıkları ne kadar kıyamasada yavaş yavaş yerlerinden kaldırdı. Civcivler o kadar eşelenmişlerdi ki neredeyse kazdıkları yere gömülmüşlerdi.
Fevzi önce eşilen yerin derinliğine şaşırdı ama sonra dikkatini çeken bir şey şaşkınlığı heyecana çevirdi. Kuytunun dibinde üstü hafifçecik açılmış sandığa benzer bir tahta parçası görülüyordu.
Elleriyle başladı toprağı kazmaya. Kazdıkça daha da heyecanlandı, evet bu bir sandıktı.
Fevzi kısık bir sesle; "Hazine! Kesin hazine! Yaşaşın zengin oldum!"

Kazdıkça anladı ki bu bir sandık değil sandukaydı. Bir karış eninin tamamı meydanda ama uzunca daha fazlaydı. Yanlara doğru açtı toprağı. Ve derinlemesine.
İki karış uzunluğunda ve eni gibi derinlemesine de bir karıştı.
Fevzi değişik duygular içinde sandukayı aldı eline. İlk baştaki heyecanı şimdi yerini karışık duygulara bıraktı. Heyecan yerini hayalkırıklığına bıraktı. Sanduka hafifti. Şöyle bir salladı. İçinden tıkırtılı sesler geliyordu.
Fevzi hemen evinin bahçesine koştu. Bahçesi bir kısmı ağaçlarla bir kısmı merdivenle örtülü gözlerden saklı bir yer olmasından sandukayı açmak için en uygun yerdi.
Fevzi önce derin bir nefes aldı. Aklından geçen sözcüklerle hissettiği duygular birbirine karışmıştı; "Hazine sanmıştım! Olamaz koca bir sandık dolusu altın olmalıydı. En azından bu kutu hazine dolu olmalıydı! Hafif ve neredeyse boş gibi!
Sakin ol! İçindekiler kesin değerli bir şeyler, yoksa niye saklansın? Hem eski. Bayağı eski. Hadi bakalım! Lütfen içinden değerli birşeyler çıksın!." diyerek sandukanın kenarında bulunan kilitsiz açılabilir kapağının tutamağını çekti ve kapağı endişeli, buruk bir heyecanla açtı!..

-Sonraki bölüm-
FA: Varoluş
Tarih - Pek Yakında
@Genc007 @'Şeref'

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn

Üst Alt