Neyin sonucu broSonuç olarak![]()

Ne yapalım yani ölelim miNeyin sonucu bro![]()

Ne yapalım yani ölelim mi![]()

Şikayet olursa gerekli olabiliyor sanırım..özel hayatın gizliliğini ihlal ediyorlar![]()

Bugün çok yoğundu yorgunluktan ölüyorumO zaman dans
Abi yeni bölümü bekliyorum![]()

Demekki neymiş özel mesaj diye bir şey yokmuşŞikayet olursa gerekli olabiliyor sanırım..![]()

Tamam abi.Bugün çok yoğundu yorgunluktan ölüyorum
En müsait zamanda![]()

Hem bişeyi farkettim. Yazmam için böyle bi ilham gelmesi lazım olur ya bi anda bi parlama bi heyecan gelir dün öyleydi keyifle bi hışımla yazdım
İşin özü benden süpriz olarak ansızın gelsin, ben aşkla yazmış olacağımdan hem okumasıda daha tatlı olur çünkü o zaman tam kıvamı tutmuş oluyor bahsettiğiniz akıcılık manasında.
Anlaştık![]()

Bugüne kadar kimisini bir kişiye bazı kısımları henüz kimseye anlatmadığım öyle güzel şeyler anlatacağım ki size gönül pencerenizde çiçekler açacak.
Bazıları inanılmaz gelecek ama emin olun yaşamadığım tek bir kelime bile sarfetmeyeceğim. Hepsi katkısız gerçeğin ta kendisi..

Abi hazır formdayken şu yeni bölümü yazar mısın2012'ye kadar dünyaya dair, yani isimler sanal ortam hayaller, 2012'den sonra daha içsel, daha manevi bir dünya..
Sanki biri roman, biri de risale olan iki kitabın birleşmesi gibi..
Yani mucizeler ileriki bölümlerde
Ama özde hayatta bir mucize değil midir?
Bir abim, gerçekten özel bir insan olan bir abim şöyle demişti; İnsanoğlu hep göğü araştırıyor, oysa insan kendinden habersiz. Daha kendimizdeki sırlardan habersiziz. İnsan başlı başına kendiside bir evren. Zaten insan kendini çözse evreni çözmüş olacaktır.
Ben kendimi ne kadar anlamaya idrak etmeye çalışsamda bunu başarabilmiş değilim..
Onu dinlerken ne kadar hak versem az. Cidden öyle.
Ne demiş Mevlana; Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin. Ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Bu söz herşeyi özetliyor.

Çatladın valla çatladınAbi hazır formdayken şu yeni bölümü yazar mısın![]()

Çatır çatır tam orta yerimden ve hasedimdenÇatladın valla çatladın![]()

Bi ön açıklama gereği duydum.Çatır çatır tam orta yerimden ve hasedimden
Hikaye kadar metin yazabiliyorsun o yüzden şi yaptıydım abi affola![]()

Tamam abi iyiymişBi ön açıklama gereği duydum.
Ama bi yerde yanlışın var. Yazacağım her bölüm bu hikaye kadar dediğin metnin 5-6 katı olacak![]()