Cezzbedici3
Üye
Hayır kaldırmadım. Görüyorsa Bi mesajımı alıntı yapsın bakalım@Cezzbedici3 engeli mi kaldırdın abi![]()
Ee? Demek ki gördüğü falan yok
Hayır kaldırmadım. Görüyorsa Bi mesajımı alıntı yapsın bakalım@Cezzbedici3 engeli mi kaldırdın abi![]()
Hayır kaldırmadım. Görüyorsa Bi mesajımı alıntı yapsın bakalım
Ee? Demek ki gördüğü falan yok
Belki kaldırmışsındır abiO zaman bu engel sisteminin bir anlamı yok. Sadece engelli kişinin mesajlarını görmene engel oluyor. Kişi benim mesajımı gördükten sonra ne anlamı var

Ben konu altında engellenmiş mesajları göster butonu var ona tıklayınca görüyorum bu normal yani engelleyen kişinin istediği Zaman kısayoldan görebilmesi ama ilginç olan engellenenin görmesi sistem çalışmıyor demek kiBelki kaldırmışsındır abi
Bir dakika sen de onun mesajlarını görüyorsun![]()
Tamam abi. En azından ikiniz içinde birer açık kapı oldu.Ben herşeyi anlattım. Buraya kadar da geldim devamını da ondan bekliyorum hakkım olarak tabi kendi kararı.
İsterse düşünsün biz kaldığımız yerden akıp gidelim yinede

İyi geceler abi.Oo Jason Statham saati gelmiş
Tükkanı sana emanet edip ben ekşına akayım. Yarın Bölüm 1 ile dönüş yaparım
@TurkSaw öldü galiba :hmm:

İnşallah abiDualarımız onunla sağ salim döner inşallah
Hadi iyi geceler görüşmek üzere![]()

ama akıcı olduğu için sorun olmuyor 

özür diledim zaten bir küslüğüm yoktu. nette olan belki de hiç görmeyeceğim biri ile olan bir tartışmayı fazla takmamMesajları okudum uzun uzun yazmışsın yine her zamanki gibiama akıcı olduğu için sorun olmuyor
Neyse konuya gelelim.. Bakın buraya bakiyim gençler
Mesajlara baktığım kadarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden mesele büyümüş gitmiş, hatta başka birisinin yüzünden aranızda tatsızlık yaşanmış. Eminim Eagle de meseleyi büyütmek istemezdi, belki o gün kötü bir gün geçirdi .. hepimizin başına gelmiştir. Yapmayın etmeyin.. şapkayı koyun önünüze düşünün
Eagle senin düsüncelerinide alalım.. tercih size kalmış tabi![]()

özel hayatın gizliliğini ihlal ediyorlarİsterlerse okuyabilirler ..

Şimdide sen uzun yazmışsınMesajları okudum uzun uzun yazmışsın yine her zamanki gibiama akıcı olduğu için sorun olmuyor
Neyse konuya gelelim.. Bakın buraya bakiyim gençler![]()
Mesajlara baktığım kadarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden mesele büyümüş gitmiş, hatta başka birisinin yüzünden aranızda tatsızlık yaşanmış. Eminim Eagle de meseleyi büyütmek istemezdi, belki o gün kötü bir gün geçirdi .. hepimizin başına gelmiştir. Yapmayın etmeyin.. şapkayı koyun önünüze düşünün
Eagle senin düsüncelerinide alalım.. tercih size kalmış tabi![]()

O zaman dansŞimdide sen uzun yazmışsın
Cevabım kısa; Eagle özür diledi konu kapandı