Cezzbedici3

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Enteresan

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Nasıl :zong:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
O zaman bu engel sisteminin bir anlamı yok. Sadece engelli kişinin mesajlarını görmene engel oluyor. Kişi benim mesajımı gördükten sonra ne anlamı var

• Beğen
Tepkiler: ModX
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
O zaman bu engel sisteminin bir anlamı yok. Sadece engelli kişinin mesajlarını görmene engel oluyor. Kişi benim mesajımı gördükten sonra ne anlamı var
Belki kaldırmışsındır abi :hmmm
Bir dakika sen de onun mesajlarını görüyorsun :allalla:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Neyse bu ayrı bir konu Ozan'a bildiricem.
Engeli kaldırıyorum.
Sadede gelelim; Konuyu baştan beri görüyorsun o halde. Seni dinliyorum
Belki kaldırmışsındır abi :hmmm
Bir dakika sen de onun mesajlarını görüyorsun :allalla:
Ben konu altında engellenmiş mesajları göster butonu var ona tıklayınca görüyorum bu normal yani engelleyen kişinin istediği Zaman kısayoldan görebilmesi ama ilginç olan engellenenin görmesi sistem çalışmıyor demek ki

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Neyse abim ve kardeşim. Sizin barışacağınız yok anladığım kadarıyla. İkiniz de birbirinizden özür bekliyorsunuz ve üzülerek söylüyorumki ikiniz de bunu yapmayacakmışsınız gibi. :(

Neyse o zaman konu normal akışına dönsün...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben herşeyi anlattım. Buraya kadar da geldim devamını da ondan bekliyorum hakkım olarak tabi kendi kararı.
İsterse düşünsün biz kaldığımız yerden akıp gidelim yinede

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Ben herşeyi anlattım. Buraya kadar da geldim devamını da ondan bekliyorum hakkım olarak tabi kendi kararı.
İsterse düşünsün biz kaldığımız yerden akıp gidelim yinede
Tamam abi. En azından ikiniz içinde birer açık kapı oldu.

Konuya devam edelim. :eller:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Oo Jason Statham saati gelmiş :ehe
Tükkanı sana emanet edip ben ekşına akayım. Yarın Bölüm 1 ile dönüş yaparım :eller:
@TurkSaw öldü galiba :hmm:

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Dualarımız onunla sağ salim döner inşallah :ehe
Hadi iyi geceler görüşmek üzere :bye2:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve ModX

'Şeref'

Emekli Yönetici
Mesajları okudum uzun uzun yazmışsın yine her zamanki gibi :zzz: ama akıcı olduğu için sorun olmuyor :ehe

Neyse konuya gelelim.. Bakın buraya bakiyim gençler:D
Mesajlara baktığım kadarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden mesele büyümüş gitmiş, hatta başka birisinin yüzünden aranızda tatsızlık yaşanmış. Eminim Eagle de meseleyi büyütmek istemezdi, belki o gün kötü bir gün geçirdi .. hepimizin başına gelmiştir. Yapmayın etmeyin.. şapkayı koyun önünüze düşünün :D
Eagle senin düsüncelerinide alalım.. tercih size kalmış tabi :)

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Mesajları okudum uzun uzun yazmışsın yine her zamanki gibi :zzz: ama akıcı olduğu için sorun olmuyor :ehe

Mesajlara baktığım kadarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden mesele büyümüş gitmiş, hatta başka birisinin yüzünden aranızda tatsızlık yaşanmış. Eminim Eagle de meseleyi büyütmek istemezdi, belki o gün kötü bir gün geçirdi .. hepimizin başına gelmiştir. Yapmayın etmeyin.. şapkayı koyun önünüze düşünün :D
özür diledim zaten bir küslüğüm yoktu. nette olan belki de hiç görmeyeceğim biri ile olan bir tartışmayı fazla takmam
bu arada adminler özel mesajları da okuyor mu okumuyor mu :hmmm

'Şeref'

Emekli Yönetici
İsterlerse okuyabilirler ..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Şimdide sen uzun yazmışsın :D
Cevabım kısa; Eagle özür diledi konu kapandı

Üst Alt