Cezzbedici3

Sponsorlu Bağlantılar

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Soulseagle benim mesajlarımı göremez. Şu sitede bir tek onla konuşmuyorum. O yüzden o da bu konuya gelmez.
Bak çok iyi yerde açtın muhabbeti.
Yukarıda saydığım sevdiğim insan profiline hiç uymuyor soulseagle.
Benim canımı çok sıktı o bende artık yeter sana daha fazla müsamaha edemeyeceğim diyip engelledim o da bunu biliyor bir çok konuda bana saygısızca davrandı yaşına ve yaşıma dikkat etmeden. Yani mahallemde falan olsa ne kadar iyi bir insan olmaya çalışsamda kesin kavga çıkardı.
Ben yine engeli kaldırmak ve iyi olmak isterim onla küs değilim ne olursa olsun ama yine aynı saygısızlıkları yapma ihtimalini sebebiyle benden gelip insan gibi özür dilemedikçe böyle kalacak
Affet abi yapmış bir hata. Sen büyüksün. :bilmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Şimdi ona gidip aramızda ne geçtiğini sorarsan şunu bilmeni isterim, anlatacakları onun yaşında bir çocuğun anlayabildiği kapasiteyle sınırlı. En basiti ateistin biri konuya gelip Tanrı'nın varlığı böyle ispatlanmaz falan filan gelip artistçe konuşuyor bende onun bu sinir bozucu kaba lisanı karşısında uğraşmak istemiyorum tamam madem ispatlanmaz neye inanmak istiyorsan ona inan diyip bu tiplere Zaman harcamak istemiyorum baktım yazıyor birşeyler bende uygun lisanla anlatıyorum kardeşim konu eskiden kalma o Zaman olsa sana sayfalarca yazabilirdim ama inan şimdi sizin gibilere ayrılan zamana yazık düşüncesindeyim o yüzden konuyu sildiriyorum dedim çünkü konu benim konu dolayısı ile konuya yazılanlar benimde muhattabım bende muhattap olmak istemediğimden kaldırıyorum dedim soulseagle denen arkadaş oradan bir atladı sen kimsin sen nasıl sildirirsin site senin mi gibi gel beni parçala dedirten laflar etmeye başladı.
Bunudaha öncede farklı konularda yapmıştı. Bende sinirlenip önce çıkıştım dedim yeter sülük gibi her konuma yapışma. Yorma kendini seni de sallamıyorum dedim engelliyorum diyip silip attım gerçekten hadsiz ve ağzından çıkanı kulağı duymayan saygısız bir arkadaş. Bunları yüzüne söylediğim için burada konuşuyorum

• Beğen
Tepkiler: ModX
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Şimdi ona gidip aramızda ne geçtiğini sorarsan şunu bilmeni isterim, anlatacakları onun yaşında bir çocuğun anlayabildiği kapasiteyle sınırlı. En basiti ateistin biri konuya gelip Tanrı'nın varlığı böyle ispatlanmaz falan filan gelip artistçe konuşuyor bende onun bu sinir bozucu kaba lisanı karşısında uğraşmak istemiyorum tamam madem ispatlanmaz neye inanmak istiyorsan ona inan diyip bu tiplere Zaman harcamak istemiyorum baktım yazıyor birşeyler bende uygun lisanla anlatıyorum kardeşim konu eskiden kalma o Zaman olsa sana sayfalarca yazabilirdim ama inan şimdi sizin gibilere ayrılan zamana yazık düşüncesindeyim o yüzden konuyu sildiriyorum dedim çünkü konu benim konu dolayısı ile konuya yazılanlar benimde muhattabım bende muhattap olmak istemediğimden kaldırıyorum dedim soulseagle denen arkadaş oradan bir atladı sen kimsin sen nasıl sildirirsin site senin mi gibi gel beni parçala dedirten laflar etmeye başladı.
Bunudaha öncede farklı konularda yapmıştı. Bende sinirlenip önce çıkıştım dedim yeter sülük gibi her konuma yapışma. Yorma kendini seni de sallamıyorum dedim engelliyorum diyip silip attım gerçekten hadsiz ve ağzından çıkanı kulağı duymayan saygısız bir arkadaş. Bunları yüzüne söylediğim için burada konuşuyorum
Yok abi gidip sorma gibi bir niyetim. :no:
Tabi olayı sen daha iyi bilirsin. Yani şimdi özür dilese affedersin değil mi? :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Evet.

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gelsin hatasını kabul etsin özür dilesin bende hakkındaki kötü düşüncelerimi unutayım bir daha da her konuda saygıyı elden bırakmadan abi kardeş samimiyetinde tatlı dille güzel güzel buradaki muhabbetimize devam edelim bende kırdıysam özür diliyim
Hayırlısı be abi somuru:
Ben ikinizi de seviyorum ve barışmanız için elimden gelen ne varsa yapmaya çalışacağım :utan

:D
Hayra vesile olan hayrı işlemiş gibidir. Dinimizde müslümanın müslümana üç günden fazla küs kalması haramdır. Bende dediğim gibi küs değilim, kırgınım.

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
:hmmm

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Gelsin hatasını kabul etsin özür dilesin bende hakkındaki kötü düşüncelerimi unutayım bir daha da her konuda saygıyı elden bırakmadan abi kardeş samimiyetinde tatlı dille güzel güzel buradaki muhabbetimize devam edelim bende kırdıysam özür diliyim

Hayra vesile olan hayrı işlemiş gibidir. Dinimizde müslümanın müslümana üç günden fazla küs kalması haramdır. Bende dediğim gibi küs değilim, kırgınım.
Sevapları kapacam inşallah :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Souls gelmiş.
Sen özel mesaj başlat soulsla beni de ekle orada konuyu aç konuşalım sonra engeli kaldırayım konuyu okuyup kararını versin

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bu arada ben mesajları görüyorum engel ne işe yarıyor :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3