cezalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkü84

Üye
    Konu Sahibi
cezalı
arkadaşlar benim diğer hesabı biri kullandı ve saçma mesaj ve konular açıp ceza almış. 2 gündür giriş yapamıyorum ama hesap sürekli online durumda idi ceza alasaya kadar.( ∞ gün kaldı ) yazıyor bu nedir sonsuza kadar ceza mı aldım

anılbaran

anılbaran

Üye
senin nick neyd i ki. Evet sonsuz bannnnn

Revengeful

Emekli Yönetici
Nickide böyleydi.. Maxiden igrendim beni banlayin diyen buydu galiba

tempestshine

tempestshine

Üye
Evet hatırlıyorum ben onu hkü nickliydi.kendimi banlatıcam diyordu

hkü84

Üye
    Konu Sahibi
evet hkü idi ona giremeyince bunu açtım. (varlığını unuttuğum diğer hesap). nasıl oluyo bu iş ya forum hacklendimi güvenlik bu kadar zayıfmı

Revengeful

Emekli Yönetici
Gercekte senin yazmadığını nasıl bilebiliriz ?

hkü84

Üye
    Konu Sahibi
ip den dicem ama nasıl inandırabilirim ki :vur

----------Eklendi @ 02:05:25 ---------- Yazıldı @ 01:32:43 ----------

bide benim yazmadığım ama üstteki arkadaşların söylediği tiksindim banlayın gibi mesajlar ve konular silinmiş. ama benim açtığım kunu ve mesejlar duruyor. 100 küsür mesajım 10 konum var hiç bi kimseye saygısızlığım olmadı. bazen aykutla dalga geçtik ama onu herkes yapıyor. son yazdığım mesaj ronaldo mu messi mi konusunda. ordan profilime (çalınan) bakabilirsiniz

----------Eklendi @ 02:07:48 ---------- Yazıldı @ 02:05:25 ----------

gerçi baksanız ne olacak artık yapacak bişey yok galiba:ağlarım:

hakan_710

hakan_710

Üye
şifrenin güvenliğini sağlamak senin elinde. Bilen birisi yapmıştır geçmiş olsun. Tabi çok kolay bi şifre koymadıysan

hkü84

Üye
    Konu Sahibi
şifrenin güvenliğini sağlamak senin elinde. Bilen birisi yapmıştır geçmiş olsun. Tabi çok kolay bi şifre koymadıysan
çevremde yokki bilen. zaten sürekli mobilim telefonuda yanımdan ayırmam. şifrem orta seviyedi. acaba benim durumumda olan varmı bı araştırcam bi üye daha var oda dün sonsuz ban almış bi bakayım.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
umarım 123456789 şeklinde ş.ifreler kullanıyorsunuzdur.

hkü84

Üye
    Konu Sahibi
ne fark eder usta rakam harf

----------Eklendi @ 02:43:41 ---------- Yazıldı @ 02:38:53 ----------

arkadaşlar siz siz olun çorba gibi şif.re kullanın internette. ((/&759)=0*?_*978664%+35=)*JGYT&/%+&/8)) gibi. bu sitede güvenli değilmiş demekki öğrenmiş oldum.

hakan_710

hakan_710

Üye
ne fark eder usta rakam harf

----------Eklendi @ 02:43:41 ---------- Yazıldı @ 02:38:53 ----------

arkadaşlar siz siz olun çorba gibi şif.re kullanın internette. ((/&759)=0*?_*978664%+35=)*JGYT&/%+&/8)) gibi. bu sitede güvenli değilmiş demekki öğrenmiş oldum.

siteyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hem ne kadar güvenli de olsa tedbiri elden bırakmamak gerek. Istersen admin ozan a mesaj gönder belki bişeyler yapabilir yada en doğru bilgiyi o verir.

hkü84

Üye
    Konu Sahibi
ilk gün ulaştım ozan ustaya sıfırlama maili al dedi. işin kötü yanı uzun süredir kullanmadığım bi mail hesabi onun bilgilerinide hatırlamıyorum. kaldım ortada.

Ozan

Ozan

Admin
Bana dün dkü adlı hesaptan beni sınırsız banlayın, illa küfür mü etmem gibi sınırsız banlanması yönünde baskı mesajları geldi ve bende sınırsız banladım tabiki. Tespit ve araştırmalarımda bu isteklerin farklı yerlerden geldigini görüyorum o yüzden inanarak banınızı tekrar açıyorum ancak aynısı olması durumunda aynı sekilde yardım etmeyecegimi bilmenizi isterim, burada kimsenin hesabı ele geçirilemiyor bu kadar kolay sekilde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt