ceza gösterimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
ceza gösterimi
ya eskiden biri cez alında neden olduğu ve kimin verdiğim gözüküyodu şuanda gözüküyomu gözüküyosa ben bulamadım yardımcı olurmusunuz _??

Ozan

Ozan

Admin
Eski sistemde orayı kodlayarak yapmıstım yeni sistemde ise biraz daha karışık ama forum tam sürüme geçince yapıcaz şu an beta6 daha .

3.7.0 Full olduğu zaman aklımda o özellik.

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Eski sistemde orayı kodlayarak yapmıstım yeni sistemde ise biraz daha karışık ama forum tam sürüme geçince yapıcaz şu an beta6 daha .

tmm bide bişi sölicektim onun unutmuşum :D nasıl ceza aldığı görünsün ama kimin verdiği gözükmesin gizlilik açısıdan _? olabilir demi böle bişi

Ozan

Ozan

Admin
Aksine kimin ne sebepten ceza verdigi açıkca gözükmeli, o sistemin amacı o dur.

Kimse ceza puanı almaya heves etmesin, alınca da şöyle olsun böyle olsun dememeli çünkü zaten hoş birşey degil.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
keşke herkes kurallara uysada kimseye ceza werilmese herkes gül takılsa.

POWER

POWER

Üye
keşke herkes kurallara uysada kimseye ceza werilmese herkes gül takılsa.

Leiche bizde bunu isteriz ama kurallara ve ahlaka aykırı davranışlar olduğu sürece ceza sistemi hep olacaktar ;)

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Leiche bizde bunu isteriz ama kurallara ve ahlaka aykırı davranışlar olduğu sürece ceza sistemi hep olacaktar ;)

eğer herkez doğru olanları yapsaydı modlar yöneticiler olmazdı :D olsa bile bi işleri olmazdı ;)

xbetterx

xbetterx

Üye
Evet tabiki mantıkta burada yatıyor zaten, işin mantığı bu. Ceza sistemininde bu şekilde gösterimi gerekli birşey bencede

elmyra

Üye
ceza yöntemi iyiyidir iyidir ama uyana bak ben artık uyuyorum kimsenin sesi cıkmıyor isteyen varsa eski halime dönebilirim eminim yöneticiler beni banlamak için birbirleriyle yarışacaklarıdır o zaman

ben ahmet abiye söz verdim artık forumda kavga cıkarmıcam uslu kız olucam:sn::sn::sn:

curunan

curunan

Üye
eğer herkez doğru olanları yapsaydı modlar yöneticiler olmazdı :D olsa bile bi işleri olmazdı ;)

Sadece işimiz ceza vermek değil arkadaşım, keşke öyle olsa işimiz kolay olurdu... maxicep için sürekli arka planda çalışılıyor :sn:

FerreT

FerreT

Üye
Ozan

Ozan

Admin

Önerileriniz için tesekkurler, yanıtımı tekrarlıyorum.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt